pisan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Devokai buradan yorumlamanın bir sakıncası mı var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Daha samimi yorumlar yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 gel birlikte sanatın kahrolası sonsuzluğunu ahlaksızca katedelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 utopia said: "roket adam" said: Seviyorum ama kimi En tatlı birisini Nasıl söylesem sana İlk harflerine baksana (tu) Oo anlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 PINAR NOOOLDU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 ürün: pınar süt pınardan kalanlar: kutusu konu hakkında şiir: sütünü içtim bardak bardak. zaten fazla yok max 3bardak. ama kutudan içmeyi de severim bitiverdim de yine bi dikişte.. salladım kutuyu son kalan damla içinde. boş kalan kutuyu atıverdim bende.. bi sonraki şiirim. pınar'ın peyniri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 hani insan aklının almadıgı turde yazan bi pati vardı stilin onu android sanki bilmiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 benimki mi nan pascal? surreal öğeler serpiştirdim zaten.. dur arka sayfada kalmasın dasaaa said: ürün: pınar süt pınardan kalanlar: kutusu konu hakkında şiir: sütünü içtim bardak bardak. zaten fazla yok max 3bardak. ama kutudan içmeyi de severim bitiverdim de yine bi dikişte.. salladım kutuyu son kalan damla içinde. boş kalan kutuyu atıverdim bende.. bi sonraki şiirim. pınar'ın peyniri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 yok hacı senin yazın gayet mantıklı sutu icmissin sonra da bittigi icin duygulanmıs ve kagıt kaleme sarılmıssın benim demek istedigim su sekil bir yazı mesela said: başından beri başımdan Büyük!. "İşler"e mi kalkışıyorum? kalkış zamanı, uçuş zamanı, kaçış zamanı. kendime ne? çok karışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ben şiir yazıyorum başkaları yorum alıyor hayret bir şey bu arada pınar ürünlerinin seri şiirlerini bekliyorum. telif istemezlerse iyi:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konu harikaymış, devam böyle. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 yav said: utopia said: "roket adam" said: Seviyorum ama kimi En tatlı birisini Nasıl söylesem sana İlk harflerine baksana (tu) Oo anlayalım. saklayamadık roketadam, tutamadım kendimi özür dilerim:((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 pınardan kalanlar yerine abuzittinden kalanlar olsa konu bu kadar tutulurmuydu acaba ? Zavallı pınarcıkta konum okunuyor diye seviniyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 bende pinar diye bi kiz arkin wardi ayrildiniz hediyeleri felan satiyosun sandim tuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Bak başı var ne sonu belli değil, Yağmur bereketi çökmüş aşkın üstüne, Tenim deli olmuş teninin tiryakisi, Kıramam zincirleri çıkamam bu aşk kafesi, Bir sonu olmalı her yıldız bir gün söner, Bir sonu olmalı tükenir her özlem, Sen erimeyen kar tanesi sen, Çiçeklerin prensesi sen, Vazgeçtikce büyüyen, Aşksın Aşksın sen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Gönülden seviyorsun Mutluluk istiyorsun Ne diye gizliyorsun Sen aşıksın arkadaş Allah yardımcın olsun Derdine derman bulsun Laf aramızda kalsın Sen aşıksın arkadaş Aşıksın, aşıksın, aşıksın Sen aşıksın arkadaş Saklama hiç boşuna Derdini anlat bana Acırım gözyaşına Sen aşıksın arkadaş Aşıksın, aşıksın, aşıksın Sen aşıksın arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 yahu siz niye kendinize sayfa açmıyorsunuz? herkes benim yerime şiir yazıyor anlayamadım. ben yorum bekledikçe yeni şiir geliyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 bekle daha bekle.. pınardan kalanlar serim pınar ürünleri ile devam edicek.. sonra sütaştan kalanlar için başlık açarım ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 o deilde pınar ne güzel isim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 pisan daha güzel isim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ipfreely Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 madem bu kadar yazıyorsunuz sayfama şimdi herkes müziğe tıklıyor şarkımı dinliyor:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 sayfan mı var? link ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 müzikli fotolar için tıklarım ben! ctrl+w ctrl+w ctrl+w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar