pisan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Soluğum yaşamın ifadesiyse Soluğun tükenmesi Ölümün kendisiyse Ölümle yaşam arasındaki tek fark Tükenmekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 son 3 satırdaki bağlantılarda hata var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 BENCE Soluk yaşamın ifadesiyse Soluğun tükenmesi Ölümün ta kendisiyse Ölümle yaşam arasındaki tek fark Tükenmekmiş veya Soluğum yaşamımın ifadesiyse Soluğumun tükenmesi Ölümün ta kendisiyse Ölümle yaşam arasındaki tek fark Tükenmekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ne gibi? açıklarsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 hım anladım hatamı.teşekkür ederim. anında cevap gelmesi ve okunması hoşmuş. yazdıklarımı paylaşmaktan zevk alıcağım bir forum galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Soluk yaşamın ifadesiyse eğer Ve soluğun tükenmesi Ölümün ta kendisiyse Ölümle yaşam arasındaki tek fark Tükenmekmiş zira da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Soluğum yaşamın ifadesiyse Soluğun tükenmesi Ölümün kendisiyse Ölümle yaşam arasındaki tek fark Tükenmekmiş Yol ortasından yürüdüm ben Bana göre değil kaldırım İçimde yaşayan ölü çocukları kürtajla aldırın mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 laorx inşallah yazdıkların bir rap parçasından alıntı değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Laorx senin beatlerin çalıntı nakaratın çalıntı sana puanım 9 kanka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 PATATES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yirtikdon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Adam duygularını dökmüş cıvımayın len 2 dk apartman çocukları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 yahu benim şiirime niye döküyo iğrenç rep repliklerini rapi sevmiyorum ulennn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yirtikdon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 PINAR BENIMLE EVLEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Pınar yuvana geri dön. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 :( freestayl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 SIR Sırlar pençesinde sıkışmış süzgeçten geçiyorum Her süzülmüş fikirde ayrı bir ben doğuyorum Her birinde ayrı yürek ayrı sır var ediyorum Nereye baksam geçmişten bir ten Riyakarca kapımı çalıyor Bir ad sarsıyor bedenimi Darmaduman oldum şimdiden Usulca kapılar kapanıyor Giden yakıyor bedenimi peki neden? Kaygılar neden? Diyelim ki kaygıları attık bir tarafa Anlaşıp uçurtma yaptık bıraktık iplerini Özgürce hayale daldık Mevsimlerin farkına varamadık Kaygılarımız bizi adam etti anlayamadık Gidişin neden? Bir satırda insan hisseder mi gideni? Titretir mi gecenin dehşetini? Giden bilse gizemini,düşünür sevdiklerini Bilse hikayelere anlam katar kendinden Geceleri uyumak istemez bile Geceler gizemi gösterir oysa Uyurgezerlik neden? Kendini tatmin etmek için yaşıyorsun Uyurken bile cebelleştiğim kim sanıyorsun? Halbuki düşteki gerçek imgeyi arıyorum Peki neden? Ruhum düşü bilgece çözmeye meraklı Çözümdeki sarp uçurum gidende saklı Sırlara kol kanat gerdikçe geriliyorum Sırların varlığı neden? Tıkanıyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 ben devam edeyim bari. laroux buna da uygun ÖZGÜN bir dörtlük yazarsın sanırım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 asiksan vur saza soforsen bas gaza sevene can feda sevmeyene elveda sen batan bir gunes ben yollarda cilekes soforun bahti kara muavvinin gonlu yara ask bir otobustur binmesini bilmeli son duraga gelmeden inmesini bilmeli kapilma ruzgarima sen de aldanirsin dunya dikenli bir hayat sevenler de mi kabahat yaklasma toz olursun gecme pisman olursun istedim vermediler sen soforsun dediler emegimiz bilek zoru allahim sen bizi koru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Seviyorum ama kimi En tatlı birisini Nasıl söylesem sana İlk harflerine baksana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 laorx ortaya karışık mı yapıyoruz. rapten başladık çiçek abbasa geçtik. vizyon baya geniş:P ayrıca ne güzel parçalar dinliyorum radyomuzda rap dinleyenlerin kulaklarının pası silinsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 silinsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Selam pınar, ben devrim. İstersen ömden msni verirsin ve şiirlerini instant olarak yorumlayabilirim. Bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 "roket adam" said: Seviyorum ama kimi En tatlı birisini Nasıl söylesem sana İlk harflerine baksana (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Zimmetli eşya gibi Ulaşmanın bedeli Altından değerli Ğayrük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar