roket adam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Dassaa niye bu kadar kızdın anlamadım, turistik gezi bu. Yoksa ismine kanıp böyle boktan bi kasaba için memleketi bırakacak değilim! İşi bilene her yer Sikerin. Haksız mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 kızmadım trolledim.. gidin nemrutu gezin ama.. edite edit: memleketi bırakmaya kalbin izin verir mi sanıyorsun.. gözlerinden damlalar süzülürken "toz kaçtı ondan bu" desen bile kalbin gerçeği bilecek!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yirtikdon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 hayırlı yolculuklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 küfür var. şikayet ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 "roket adam" said: turistik gezi bu. En çok nerelerini görecen, memleketin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 -oğlum nasılsın yavrum nerdesin? -iyiyim anne sikerine indik şimdi biz de işte -NE? -sikerin anne -ALLAH BELANI VERSİN ROKET EVLADIM BABANI VERİYORUM -a-alo -ULAN YİNE NAPTIN SEN -bişi yapmadım baba nere olduğumu sordu annem dellendi sonra -nerdesin? -Sikerindeyim baba -oğ-ohm anlamadım -Sikerindeyiz baba işte ya of -Hanım koş oğlan gay olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 direk sikerine mi gidiceksin yoksa aktarmalı mı uçak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 hayır burada bi sürü yerde o hizmeti verirler elbeete. ülkenin suyu mu çıktı, gazı mı kaçtı!! roketi uçurturlar zaten.. niye rusyaya ayılar arasına gideceksin ki bu iş, yani gezi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 çakarında aktarma varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Abi işte önce göttüngen'e giriş yapıp ordan trenle sikerine geçeriz herhalde, öyleymiş sanırım. Direkt sikerin yokmuş öyle. Göttüngen rusyanın neresinde bu arada? Ulan göttingen almanyadaymış. Sen de mi trolledin aga. Ayıp be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 baleciler diyarıymış oralar.. taytını unutma evladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 dasaaa said: hayır burada bi sürü yerde o hizmeti verirler elbeete. ülkenin suyu mu çıktı, gazı mı kaçtı!! roketi uçurturlar zaten.. niye rusyaya ayılar arasına gideceksin ki bu iş, yani gezi için. Niye belki hem ziyaret hem ticaret olur ve ordan getirecekleriyle kendi ajansını kurar. Getir roket yeğenim sen getir, bakma bunlara ama bizi de haberdar et dönüşte fazla eskitmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 http://www.google.com.tr/search?q=sikerin&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-GB:official&client=firefox-a 4. link ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 buraya da uğrayın ama dikkatli kullanın. kırılabilir. http://www.absoluterandom.com/wp-content/uploads/2008/02/cocks.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 "roket adam" said: Ulan göttingen almanyadaymış. Sen de mi trolledin aga. Ayıp be. yok artık. AHAHAH anlamadın mı abi ordaki muhabbeti ilk başta:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 google said: Sikerin hedef 930.249 bulunur Bu ülkenin doğu kesiminde bulunmaktadır.In the city gibi turistik merkezlere, bir dizi atayabilir . Şehir hakkında daha fazla bilgi için, sol Yakın konumlar üzerindeki bağlantıyı ziyaret edin. (CTS) Sapporo New Chitose Airport Uluslararası Havaalanı Sikerin yaklaşık 2751 km olduğunu. Enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Sapporo New Chitose Airport Uluslararası Havaalanını Sikerin'e direkt uçuş var mı ona bakmak lazım aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 turla giderse gorecegi yerler belli zaten otobustede anlatırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Bizim batman daha iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Sikerinin neyi meşhurmuş bilen var mı beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 masajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 bu cok kotu niyetle acilmis bir topic. kiniyorum. ama cok güldüm. hihi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Benim arkadaşım gitti arkadaşlar sikerine çok memnun kaldı.Eminim sizde sikerine gitmek istiyorsunuz öyleyse ne duruyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 http://www.google.com.tr/search?hl=tr&source=hp&q=sikerin&meta=&rlz=1W1ADFA_tr&aq=f&oq= Beyler ahahaha ilk biz çıktık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 bende uludağ sözlük cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar