irin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 göreniniz duyanınız var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 haha süpermiş hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 oha efsane bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 2010'dayız ama böyle bi aparattan yoksunuz gündelik hayata girmesi gereken tırnak makası gibi bişi aslında bu ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 harika! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 adı ne ki bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Kitabi bu kadar ayiriyo musunuz hakkatten ? Sonra nasil topluyosunuz geri ? Okuyunca cope ataniniz da var mi ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ben okuduktan sonra ikinci el kitapçısına satıp yenisini alıyorum kütüphaneye koyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 açılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Ow yea man süpermiş cidden. Hele bi de sırf alttan değil de, üstten de ayırabilmek için bi aparat daha olsa yanında, tadından yenmezmiş sdfljkhsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ben yan yatarak okuyacak olursam her sayfada cephe yönümü değiştiriyorum. eminim bunu başkaları da yapıyodur eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 kitaba azıcık tecavüz edebilir ama kapağını arkaya katlayıp okumaktan iyi olduğu gibi müthiş pratik plajda falan bence sdf. ben de istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 yav said: ben yan yatarak okuyacak olursam her sayfada cephe yönümü değiştiriyorum. eminim bunu başkaları da yapıyodur eheheh +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 yav said: ben yan yatarak okuyacak olursam her sayfada cephe yönümü değiştiriyorum. eminim bunu başkaları da yapıyodur eheheh aynen yapıyorum. alet harikaymış valla adını, satıldığı yeri bilen çıksa bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 :D biliyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 koltuğumda otururken, elimde viski, dudağımda purom olmadan kitap okuyamıyorum yaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 güzelmiş. bulamazsanız kartondan kesiverin gari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 yatarak kitap okuyunca,uykunuz gelmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 oturarak kitap mı okunur ya. illa yayılacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 hoşmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 hırs yaptım,hocaya sorucam polimer dökümü kullanmama izin verirse dökücem ben bunu,boy boy yaparım hem istediğim gibi.hem parmaklarım küçük,kitapları öldürmemiş olurum böylelikle,bi de sadece ben kullanırım kimse çoramaz.hobarey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 yaw e-reader lar çıkmış siz polimer peşindesiniz. sonra teknoloji niye tr de gelişmiyor! hanfendi! taş devrinde insanlar parmaklarına takıyorlardı o yüzükümsüleri!!!! hayata günümüz penceresinden bi bakıp şöle bişi yapmaya ne dersiniz ha! yapmayın arkadaşlar! etmeyin.. teknoloji diye bişi buldu insanlar. pek bi feci.. matbaayı kaçırdık bari bu teknolojiyi kaçırmıyalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 belki old school seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar