Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

telefona dadanan sapık.

goldbären

Öne çıkan mesajlar

bir hanımcık arkadaşımızın evine bakmaya gelen kiracı adayı, kızı gördükten sonra telefon vasıtasıyla musallat oldu. telefonu kiralamada aldığı için, evi gezerken de kızımızı beğendiği için avea da beleş sms verdiği için bu gibi barzo apaçilere gün doğdu. 25-30 yaşlarında kravatsız takım elibseli mesajların sonuna leydi manasında laydı (ı ile evet) yazıyor. numarası mevcut. ancak psikopata bağlaması durumunda adresi biliyor.

hanım arkadaşımız daha ilk seferden sıkı bir dille uyarıp hiç bir mesajına cevap vermemesine rağmen adam saat 16.18den beri 15 sms attı. daha da atıyor. kısa yoldan gerilla taktiği verin bi, savcılık tehdidinden önce.
Sosyal ağlarda paylaş

polise ver dicem de, polise tacize uğruyorum dediğinizde üstünüzde ne vardı diyorlar

hmmmmm

public mekanlara yazabilirsin numarasını beni ekle yakışıklı bir erkeğe/seksi bir hatuna sahip ol diye

uçak,otobüs,tuvalet vb vb.

yada tanışma sitelerine ver gecelerinprensi yada ramocan diye

veya ramocan diye verme

olabilü olmayada bilü

kolay gelsin valla :/
Sosyal ağlarda paylaş

NE DİYONUZ NAAAAAYN!??!
gecko said:

polise ver dicem de, polise tacize uğruyorum dediğinizde üstünüzde ne vardı diyorlar

hmmmmm

public mekanlara yazabilirsin numarasını beni ekle yakışıklı bir erkeğe/seksi bir hatuna sahip ol diye

uçak,otobüs,tuvalet vb vb.

yada tanışma sitelerine ver gecelerinprensi yada ramocan diye

veya ramocan diye verme

olabilü olmayada bilü

kolay gelsin valla :/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...