Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

telefona dadanan sapık.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bir hanımcık arkadaşımızın evine bakmaya gelen kiracı adayı, kızı gördükten sonra telefon vasıtasıyla musallat oldu. telefonu kiralamada aldığı için, evi gezerken de kızımızı beğendiği için avea da beleş sms verdiği için bu gibi barzo apaçilere gün doğdu. 25-30 yaşlarında kravatsız takım elibseli mesajların sonuna leydi manasında laydı (ı ile evet) yazıyor. numarası mevcut. ancak psikopata bağlaması durumunda adresi biliyor.

hanım arkadaşımız daha ilk seferden sıkı bir dille uyarıp hiç bir mesajına cevap vermemesine rağmen adam saat 16.18den beri 15 sms attı. daha da atıyor. kısa yoldan gerilla taktiği verin bi, savcılık tehdidinden önce.
Mesaj tarihi:
ben telefon sapıklarını çok seviyorum ya. lisedeyken filan vardı bi kaç tane. arıyo açıyorum ses yok. müzik dinletiyodum onlara slayer filan. hayatta suratına kapatmam girsin fatura diye düşünürüm.
Mesaj tarihi:
polise ver dicem de, polise tacize uğruyorum dediğinizde üstünüzde ne vardı diyorlar

hmmmmm

public mekanlara yazabilirsin numarasını beni ekle yakışıklı bir erkeğe/seksi bir hatuna sahip ol diye

uçak,otobüs,tuvalet vb vb.

yada tanışma sitelerine ver gecelerinprensi yada ramocan diye

veya ramocan diye verme

olabilü olmayada bilü

kolay gelsin valla :/
Mesaj tarihi:
"nutella yerim" said:

numara engelleme diye bir olay yok mu

goldbären said:

var mı? varsa nasıl. avea hatlar.

sen demıyormsn adam adresı bılıyor psıkopata baglıyabılır bole yaparsan tabi baglar...
Mesaj tarihi:
ulan ne kadar psikopata baglayabilir her bagrı acık artis olcaksa oooo,bir erkek akraba kardes alan yok mu adam gibi konuscak adamı aricak arama kardeşim dayım mafya evinden alır falan dicek,olmadı verin ben incisozluge yazayım numarasını adamın
Mesaj tarihi:
NE DİYONUZ NAAAAAYN!??!
gecko said:

polise ver dicem de, polise tacize uğruyorum dediğinizde üstünüzde ne vardı diyorlar

hmmmmm

public mekanlara yazabilirsin numarasını beni ekle yakışıklı bir erkeğe/seksi bir hatuna sahip ol diye

uçak,otobüs,tuvalet vb vb.

yada tanışma sitelerine ver gecelerinprensi yada ramocan diye

veya ramocan diye verme

olabilü olmayada bilü

kolay gelsin valla :/
Mesaj tarihi:
numarayı buraya yaz. herkes gizliden bi çaldırsın. ya da gizliyende gerek yok. herkes açık açık çaldırsın. herkesi geri arayacak halş yokya. arasada hangi birimizi alıcak sdadsada
  • Yeni Oluştur...