goldbären Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 bir hanımcık arkadaşımızın evine bakmaya gelen kiracı adayı, kızı gördükten sonra telefon vasıtasıyla musallat oldu. telefonu kiralamada aldığı için, evi gezerken de kızımızı beğendiği için avea da beleş sms verdiği için bu gibi barzo apaçilere gün doğdu. 25-30 yaşlarında kravatsız takım elibseli mesajların sonuna leydi manasında laydı (ı ile evet) yazıyor. numarası mevcut. ancak psikopata bağlaması durumunda adresi biliyor. hanım arkadaşımız daha ilk seferden sıkı bir dille uyarıp hiç bir mesajına cevap vermemesine rağmen adam saat 16.18den beri 15 sms attı. daha da atıyor. kısa yoldan gerilla taktiği verin bi, savcılık tehdidinden önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 nerde oturuyosun , adam nerde oturuyo . Biri adamı arıyacak ben kızın erkek arkadaşıyım akıllı ol diyecek olmazsa kız randevu vericek adam geldiğinde bi temiz dövülücek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 otobüslere yazın numarayı. bedava seks yazın bi de yanına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 barnacle said: otobüslere yazın numarayı. bedava seks yazın bi de yanına. ahahhaha şaka bir yana kötü bir durum gercek barzoluk adamın yaptıgı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ben telefon sapıklarını çok seviyorum ya. lisedeyken filan vardı bi kaç tane. arıyo açıyorum ses yok. müzik dinletiyodum onlara slayer filan. hayatta suratına kapatmam girsin fatura diye düşünürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 polise ver dicem de, polise tacize uğruyorum dediğinizde üstünüzde ne vardı diyorlar hmmmmm public mekanlara yazabilirsin numarasını beni ekle yakışıklı bir erkeğe/seksi bir hatuna sahip ol diye uçak,otobüs,tuvalet vb vb. yada tanışma sitelerine ver gecelerinprensi yada ramocan diye veya ramocan diye verme olabilü olmayada bilü kolay gelsin valla :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 numara engelleme diye bir olay yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 var mı? varsa nasıl. avea hatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grumwel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 adamlar nar yapıp arıo gıren turkcele grıo :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 benim dediğim zaman yoktu tabi. turkcelli arayana sağlam giriyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grumwel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 "nutella yerim" said: numara engelleme diye bir olay yok mu goldbären said: var mı? varsa nasıl. avea hatlar. sen demıyormsn adam adresı bılıyor psıkopata baglıyabılır bole yaparsan tabi baglar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 4chane yaz aynı anda 1milyon kişi msj göndersin telefonu patlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ulan ne kadar psikopata baglayabilir her bagrı acık artis olcaksa oooo,bir erkek akraba kardes alan yok mu adam gibi konuscak adamı aricak arama kardeşim dayım mafya evinden alır falan dicek,olmadı verin ben incisozluge yazayım numarasını adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ya bırakın o alırım hikayelerini biri beni öyle aramıştı ALMAZSAN ŞEREFSİZSİN LAN dedim bi daa aramadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 hangi pozisyonda soyledigi onemli ama sarktıgın kızın abisi ararsa olay farklı alırım dedi mi alır abi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 kızın her hangi bi erkek arkadaşı arayıp " ben erekek arkadaşıyım" diyerek sövsün. Bi daha aramaz sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 önce polise haber versin, sonra evine cagırsın adamı. sonra polis suç üstü gömsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 NE DİYONUZ NAAAAAYN!??! gecko said: polise ver dicem de, polise tacize uğruyorum dediğinizde üstünüzde ne vardı diyorlar hmmmmm public mekanlara yazabilirsin numarasını beni ekle yakışıklı bir erkeğe/seksi bir hatuna sahip ol diye uçak,otobüs,tuvalet vb vb. yada tanışma sitelerine ver gecelerinprensi yada ramocan diye veya ramocan diye verme olabilü olmayada bilü kolay gelsin valla :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 DoruK said: 4chane yaz aynı anda 1milyon kişi msj göndersin telefonu patlasın. bunu yap for-ever.us ile adamın işini bitirirler sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 numarayı buraya yaz. herkes gizliden bi çaldırsın. ya da gizliyende gerek yok. herkes açık açık çaldırsın. herkesi geri arayacak halş yokya. arasada hangi birimizi alıcak sdadsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 kaçınız geri arar ki? biriniz kafasına göre arayıp bize daha kötü sorunlar çıkarabilir, yoksa güzel yöntem olurdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ya sen istanbuldamısın onu söylesene alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 evet. sen misin arayan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Yamulmuyorsam, bir keresinde böyle bir sapığın telefonunu trollemiştik pati olarak. Ama pek hoş karşılamadılar.İnci sözlükten yapalım zxccx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 goldbären said: evet. sen misin arayan :)tamam arat kıza randevuya çağırt sopa çekin bende gelirim istersen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar