Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öss sonuçlarının açıklanma tarihi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben çarşamba diye biliyorum[signature][hline]
Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Mesaj tarihi:
lan heyecanlandırdınız beni. yavaş olun olm...[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir".
Mesaj tarihi:
yarın sanmam[signature][hline]
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Mesaj tarihi:
çarşamba ösym nin sitesi kilit olur o zaman[signature][hline]
Mesaj tarihi:
kilit ne kelime? çöker. bi daha yüklenir. çöker bi daha yüklenir.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir".
Mesaj tarihi:
ya şimdi tercih ve kayıt olayları nası oluyor biri yazabilir mi zahmet olmazsa?[signature][hline]
Mesaj tarihi:
puanlarını alıyosun sana gönderilmiş olması gereken klavuza bakıyosun (geçen seneki puanlara göre) istediğin yeri bilmem kaç tercihine göre doldurup ilgili yere teslim ediyosun (artık okul ya da posta yoluyla direk osym)
Mesaj tarihi:
ya öyle değil de tarihlerini sormuştum ben tarih olarak mesela kayıt işlemleri ne zaman falan[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
SilphatosIce_, 19 Temmuz 2004 22:36 tarihinde demiş ki:
Ben de çarşamba diye biliyorum ama yarın saat 23.59'da da upload edilebilir nete :horace:.

sende paso horace smiley'ini kullanıyorsun adam kendi kullanmıyor bu kadar :-p[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
Mesaj tarihi:
Herkese başarılar.. Kıllık olsun diye girdim birdaha bütün bölümlerden 38'er 39'ar yaptım.. Maksat yer kaplamak. ;)[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım..
kalh!ae
Mesaj tarihi:
said:
Kalhiae, 19 Temmuz 2004 23:42 tarihinde demiş ki:
Herkese başarılar.. Kıllık olsun diye girdim birdaha bütün bölümlerden 38'er 39'ar yaptım.. Maksat yer kaplamak. ;)

bunun iyi bişey olmadığını biliyorsun demi ? kazancak olan bir insanın hayatını etkileyebilirsin...[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
Mesaj tarihi:
kalhiae sırf kıllık olsun diye girdiysen yazık..
Senin gibi 100 lerce belki 1000 lerce kişi giriyor sınava yüzdelik dilimlerle oynanıyor 1 kişinin hakkını yiyorsun bir şekilde bunu burada anlatmam zor ama sonuçta bazılarının hayatlarıyla oynamış oluyorsun[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar saçmalamayın adam tercih yapmassa nasıl birinin hakkını yemiş olcak tercih yaparsada bir yeri kazanıp gider en kötü ihtimal hemen celallenmeyin
Mesaj tarihi:
ya tercih yapmaz ama yüzdelik dilimi etkiler mesela geçen sene 100 kişi girdiyse öölesine bu sene de 10129328 kişi girerse misal yüzdelik dilimler değişir insanlar yanılabilir[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar. Ben tercih yapmıycam büyük ihtimal ancak siz yine de kazanamazsanız ek kontenjanlı yerlere salça olmayı deneyin. Çünkü sırf iş olsun diye girip bi yerleri tercih edenler var. - Gitmeyecek olsalar da -[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım..
kalh!ae
Mesaj tarihi:
said:
Prawler, 20 Temmuz 2004 00:00 tarihinde demiş ki:
ya tercih yapmaz ama yüzdelik dilimi etkiler mesela geçen sene 100 kişi girdiyse öölesine bu sene de 10129328 kişi girerse misal yüzdelik dilimler değişir insanlar yanılabilir

Boşuna mı 5 puan alt ve üstü yazın diyorlar. Bu sene puanlar çok düşücek özellikle iktisat ve işletmenin.
1. Matematik gayet zordu.
2. Ek kontenjanlar açılıcak.[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım..
kalh!ae
Mesaj tarihi:
inşallah düşer puanları iktisat ve işletmenin
işletme yazmak istiyorum çünkü inşallah tutar dediğin gibi[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...