Lixad Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Biliyormusunuz ne zaman açıklanacak öss sonuçları internette? Yarın diye duyduk ama yanlılşmıdır?[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 ben çarşamba diye biliyorum[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Ben de çarşamba diye biliyorum ama yarın saat 23.59'da da upload edilebilir nete :horace:.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 lan heyecanlandırdınız beni. yavaş olun olm...[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 anadolu lıselerı ne zman acıklanıyor[signature][hline]===>Metall<=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 yarın sanmam[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 NTV'de duydum çarşamba günü ÖSYM'nin sitesinde açıklanıcakmış.[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 çarşamba ösym nin sitesi kilit olur o zaman[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 kilit ne kelime? çöker. bi daha yüklenir. çöker bi daha yüklenir.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hassand Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 carsambaymis http://www.haberturk.com/habermetni.haberturk?@=154373[signature][hline]My Command is Your Wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Çarşamba günü Saat 10:00'dan itibaren www.osym.gov.tr oss.osym.gov.tr oss2004.osym.gov.tr ve wap uyumlu telefonlar ile wap.osym.gov.tr adreslerinden oss sonuçlarına ulaşabilirsiniz[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 tanrı hepimize hayırlı olanını versin..[signature][hline]eternalyzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 ya şimdi tercih ve kayıt olayları nası oluyor biri yazabilir mi zahmet olmazsa?[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 puanlarını alıyosun sana gönderilmiş olması gereken klavuza bakıyosun (geçen seneki puanlara göre) istediğin yeri bilmem kaç tercihine göre doldurup ilgili yere teslim ediyosun (artık okul ya da posta yoluyla direk osym) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 ya öyle değil de tarihlerini sormuştum ben tarih olarak mesela kayıt işlemleri ne zaman falan[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 said: SilphatosIce_, 19 Temmuz 2004 22:36 tarihinde demiş ki: Ben de çarşamba diye biliyorum ama yarın saat 23.59'da da upload edilebilir nete :horace:. sende paso horace smiley'ini kullanıyorsun adam kendi kullanmıyor bu kadar :-p[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Herkese başarılar.. Kıllık olsun diye girdim birdaha bütün bölümlerden 38'er 39'ar yaptım.. Maksat yer kaplamak. ;)[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 said: Kalhiae, 19 Temmuz 2004 23:42 tarihinde demiş ki: Herkese başarılar.. Kıllık olsun diye girdim birdaha bütün bölümlerden 38'er 39'ar yaptım.. Maksat yer kaplamak. ;) bunun iyi bişey olmadığını biliyorsun demi ? kazancak olan bir insanın hayatını etkileyebilirsin...[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 kalhiae sırf kıllık olsun diye girdiysen yazık.. Senin gibi 100 lerce belki 1000 lerce kişi giriyor sınava yüzdelik dilimlerle oynanıyor 1 kişinin hakkını yiyorsun bir şekilde bunu burada anlatmam zor ama sonuçta bazılarının hayatlarıyla oynamış oluyorsun[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 senin yüzünden kazanamazsam bomba atarım. ps: jk.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Arkadaşlar saçmalamayın adam tercih yapmassa nasıl birinin hakkını yemiş olcak tercih yaparsada bir yeri kazanıp gider en kötü ihtimal hemen celallenmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 ya tercih yapmaz ama yüzdelik dilimi etkiler mesela geçen sene 100 kişi girdiyse öölesine bu sene de 10129328 kişi girerse misal yüzdelik dilimler değişir insanlar yanılabilir[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Arkadaşlar. Ben tercih yapmıycam büyük ihtimal ancak siz yine de kazanamazsanız ek kontenjanlı yerlere salça olmayı deneyin. Çünkü sırf iş olsun diye girip bi yerleri tercih edenler var. - Gitmeyecek olsalar da -[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 said: Prawler, 20 Temmuz 2004 00:00 tarihinde demiş ki: ya tercih yapmaz ama yüzdelik dilimi etkiler mesela geçen sene 100 kişi girdiyse öölesine bu sene de 10129328 kişi girerse misal yüzdelik dilimler değişir insanlar yanılabilir Boşuna mı 5 puan alt ve üstü yazın diyorlar. Bu sene puanlar çok düşücek özellikle iktisat ve işletmenin. 1. Matematik gayet zordu. 2. Ek kontenjanlar açılıcak.[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 inşallah düşer puanları iktisat ve işletmenin işletme yazmak istiyorum çünkü inşallah tutar dediğin gibi[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar