Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 avcılar kampüsü icewind dale gibi <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 vaniLLe said: burda -6 su an ve cam acik oturuyorum. Nil, benim alman bi arkadasım var okulda, kız diyo ki ben almanya da işte -20 yi gördüm bu kadar üşümedim filan. Nem var ya, o mahvediyor adamı, içine işliyor soğuk çünkü sürekli ıslak hissediyorsun. Bilemiyorum yani, ben de Ankara'da üşümemiştim ama İstanbul böyle bi tuhaf :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 sibiryada cocuklari bebeklikten alistiriyolar, belgeselde izlemistim 5-6 aylik bebegi buz gibi suyun icine atip cikariyodu, bagisiklik sistemi güclü olsun diye. -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Hayıııırrrr :( Fotografı gördüm ben dondum. Bu arada arkadaki çocuklar bere atkı vs. ile "bu deliler napıyo nan" diye bakıo adeta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 vaniLLe said: sibiryada cocuklari bebeklikten alistiriyolar, belgeselde izlemistim 5-6 aylik bebegi buz gibi suyun icine atip cikariyodu, bagisiklik sistemi güclü olsun diye. -_- çocuum olursa ben de bundan yapcam. zaten kan konusunda benim genlerimi alırsa kan sayımı tavan yapacağını için üşümeyecek hiç. bir de bu çılgınlığı uygulayıp sübyanı cyborga dönüştürmek... işte karşı koyamayacağım bir fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 vaniLLe said: burda -6 su an ve cam acik oturuyorum. şair yanıyorum demiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 :D yoooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 ahah aklıma şey geldi bir de; yatılı lise (fen lisesi keh keh) okuyanlar aşinadır bu duruma; kışın en soğuk olduğu günlerde kaloriferler ve dolayısıyla banyo sıcak su sistemi en az 15 günlüğüne bozulur. tabii herkes leş gibi kokmanın eşiğine geldikten sonra banyo yapacak cesareti insanlar teker teker bulmaya başlar. hava zaten 0 ile -5 dereceler arasında seyretmektedir, su donma noktasına çok yakın bir sıcaklıktadır, kaloriferler yanmamaktadır. ve dolayısıyla banyo katından mütemadiyen çığlıklar yükselir. ahahaha. lan ne günlerdi haa. bu rus manyakların yaptığının hemen hemen aynısı. sadece ayağımızın altında kar yoktu dsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 soğuk iklimlerde vucut alışıyor sanırım. evlerin koruması da ona göre oluyor. burada izolasyon hak getire. nem de var zaten. şu anda accuweather 0 diyor mesala ama real feel -8. dün bir ara -12 diyordu 3 derece gösterirken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 istanbul şu an itibarıyla -4 ile 3 derece arasında seyrediyor tahmin edilen en düşük nem %76 en yüksek ise %88 artık ne ifade ediyosa. iki üç senedir küresel ısınmaya mütevellit alıştık maşallah baya sıcak havalara. kış şartları dahilinde normal aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 içlik giyin (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Estel_Anorien said: istanbul şu an itibarıyla -4 ile 3 derece arasında seyrediyor tahmin edilen en düşük nem %76 en yüksek ise %88 artık ne ifade ediyosa. iki üç senedir küresel ısınmaya mütevellit alıştık maşallah baya sıcak havalara. kış şartları dahilinde normal aslında. sarkaç mekanizması gibi nekkaaa sıcak olursa okkaaa soğuk olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 evin içi bildiğin soğudu ya en kısa sürede camları değiştirtmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 bugün soğuk değildi ya. ama dün............ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 asil c.tesiden soora geliyomus sizin oralara soguklar =P daha beteri, SIBIRYA SOGUKLARI hem de! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 ağzından yel alsın. ağzını hayra aç. şeytan kulağına kurşun. başka kaldı mı sdkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 istanbulda en soğuk -7.. öle ahım şahım bişi değil. ama istanbulda iki cm kar yağar "her yer bembeyazdı..." tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Eternalus said: Llama said: izmirde bi soğumadı gitti arkadaş ya atkı takmak istiyorum bere takmak istiyorum haa bornovadan bildiriyorum, akşam güneş battıktan sonra bi koptu, hala takır takır soğuk. noluyo lan. böyle soğuk olmaz olsun. izmir iyiydi ya. yok ki benim bunlara direnecek kadar kalın kazağım. helsinkide üşümediğimi burada üşüyorum, e mont aynı mont, nasıl yani ya. kar yağsın da soğuk boşa gitmesin:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Korax said: cuce nerdeydin? hehe istanbul, kar yağmıştı, köprüden falan yürüyüp dondüm eve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 işte yine bir hava soğuk topiği yine ben. resmen korkuyorum üşümekten. İNANILMAZ SOĞUK HAVA. ÇOK SOĞUK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 yüz felci oluyodum bugün beynime beynime yedim buz gibi rüzgarı DONDUM LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Oh, iyi ki gitmemişim derse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 yarın yine var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 bu hafta hep böyle gözüküyor , kar maskesiyle gitmeyi düşünüyorum yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 bura bile soguk. 8 derece mi ne. gece de 4 olcakmıs. battaniyemi yıkıcaktım ben de. yere dustu les gibi ortunuyorum a.ke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar