razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Nedir neden yapılır nasıl yapılır..vs bununla ilgili bildiğiniz kaliteli kaynaklar (google'da arayınca ilk çıkanlar değil yani) varsa gönderebilir misiniz? Düz yazı olur, sunu olur, kitap olur vs.. uzun olur kısa olur farketmez. ingilizce olur türkçe olur. bilen patiler varsa yardımcı olurlar diye düşündüm. tşk. 2 güne bir şeyler bulmam lazım diye konu dışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 bussines analyst gibi bişey mi ki bu acaba görev tanımı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Anladim mi soruyu bilmiyorum ama Microsoft'ta Program Manager olarak geciyor, c/p edeyim direk said: As a Program Manager, you’ll drive the technical vision, design, and implementation of next-generation software solutions. You’ll transform the product vision into elegant designs that will ultimately turn into products used by Microsoft customers. Managing feature sets throughout the product lifecycle, you’ll have the chance to see your design through to completion. You’ll also work directly with other key team members including Software Development Engineers and Software Development Engineers in Test. Program Managers are advocates for end-users, so your passion for anticipating customer needs and creating outside-the-box solutions for them will really help you shine in this role. As a Program Manager you will have the ability to lead within a product’s life cycle using evangelism, empathy, and negotiation to define and deliver results. You will also be responsible for authoring technical specifications, including envisaged usage cases, customer scenarios, and prioritized requirements lists. Qualifications: * Pursuing a B.S./M.S. or Ph.D. degree in Engineering, Computer Science, or related field * 1-2 years experience programming in C++, Java, or other computer programming languages preferred * Familiarity with managing complex project schedules, solving complex problems, and nurturing cross-group collaboration * Strong technical prowess, including understanding of algorithms, systems architecture, and end-user experience https://careers.microsoft.com/careers/en/us/collegefte.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 yazılım projeleri yönetiminden kasıt şu said: yazılımın zamanında ve istenilen niteliklerle bitirilmesi projenin iyi yönetilmesine bağlı olacaktır. Başlangıcı ve bitişi belirli olan bir zaman aralığında, müşterinin istediği özelliklerde bir yazılımı, belirli kaynaklarda üretmekten bahsediyorum. penth sizin orda kaynak çoktur bu konu ile ilgili. senin verdiğin bunun tadında bir şey ama değil sanki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Proje yönetimi yazılım mühendisliğinin kapsamında yer alıyo. Bununla ilgili ne gibi kaynaklar var bilemiyorum, bize ders olarak gösterilmişti geçen yıl. Ama şöyle bi liste buldum yabancı: http://knol.google.com/k/top-100-best-software-engineering-books-ever# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 o kaynaktaki kitaplardan bir kaçını buldum zaten. sizin o dersle ilgili ders notlarınız falan var mı hocanın verdiği falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Hoca her slaytı googlepages'daki bi sayfaya atıyodu ama bi ara hatırlarsan googlepages yasaklandı. O ara hoca da kaldırmış siteyi. Yok yani malesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Proje yonetimi asil bilisim teknolojileri bolumune aittir, yazilim muhendisligi daha tekniktir. Ama nasi it cilere yazilim gosteriyolarsa, yazilim muhendislerinede bunu gosteriyolar. Ama sektorde'de yine eskiden yazilimci olup sonra pm olanlarda oluyor. Proje yonetimi teorik anlamda cok kapsamli bir baslik, en iyisi kitap alip calisman, okuman. Onlarca yuzlerce ayrintisi var. Kitap icinde amazondan bakabilirsin reviewlere gore.. Senin dedigin aslinda project manager oluyo ama yakindan system analyst de alakali, onada bakabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 project managing baya kapsamlı birşey, 1 dönem dersini aldık hatta yarın finali var ama öyle kitaptan öğrenilecek iş filan değil. içinde varsa ve bir seviye deneyim kazandıysan yapıyosun hani. çünkü en önemli konu co-workerların ile iletişimin, onlara görev vermen, görevlerini yapmayanları incitmeden teşvik etmek vs... yoksa schedule yapmak için içinde birşey olmasına gerek yok tabi, wikipediadan bakıp bile yapılabilir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 gantt chart mant chart biseyler vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 he ya onlar işin göstermelik kısmı zaten, elle de yaparsın chartı ne olcak. olay insanları idare edip çalıştırabilmekte, hatunlara torpil geçmemekte filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 hatunlara torpil geçmiceksem niye PM oluyorum arkadaşım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 olm geçecen elbet ama belli etmicen bak bunun okulunu okuyom ben project management dersini de aldım hatta 3 saat sonra finaline gidecem. yazılım mühendisliği, en iyi nasıl yazılır, kimseye çaktırmadan, diğer potansiyel hatunları elden kaçırmadan iğrençmiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 bişi yok pm likte. mail yazıcan 3-5. iki toplantı atıcan. asagı yukarı bu yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 tr de çok kıymeti bilinmese de maliyet ve süreden acaip güzel kazandıran eğlenceli bi iş. senin aradığın eser Scott Berkun'un kitapları. en azından müşterileri arasında google, MS falan da olması lazım. hafif de ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 MIS diye arama yapmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar