VashTheStampede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Arkadaşlar bizim bir arkadaş netten shinigami üniforması alırken yanlışlıkla Matsumoto üniforması almış. Geliş fiyatına satmak istiyor. Resimleri buraya koyuyorum bir almak isteyen olursa bana özel mesaj üzerinden ulaşabilir. Ürün hiç açılmamıştır aynen torbasında duruyor :D İstediği fiyat kargoyla falan filanla kendisine gelen fiyat olan 100 lira. Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 arkadasin memeleri kucuk mu geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Buna sığmadı desem elden almaya gönüllü insanlar çıkacak gibi bi düşünceye kapıldım bu sorudan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ona sigmayacak kizin japon role playi yapacagini dusunmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 aslında tam da sevgiliye alıncak hediyeymiş ha. böyle alcaksın, hatun giyecek evde onunla süzülecek falan oyş sırası değil ama şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 laaaan ne güzelmiş. var mı bunun gibi başka? nerde var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 sizei ne super hediye lan eaueau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 yav said: aslında tam da sevgiliye alıncak hediyeymiş ha. böyle alcaksın, hatun giyecek evde onunla süzülecek falan oyş sırası değil ama şimdi. ahah bende ayni seyi dusundumde sopayi kafanada gecirmesin soa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 @bonep small Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 smallda simdi japon smalli ne demek aceba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 bilemem şey yazıyo ordaki resimlerin birinde Cosplay Women's Dress Small Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 aquila said: arkadasin memeleri kucuk mu geldi? dasfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Resimde Small yazıyor. Ama normal bir kıza olacağını tahmin ediyorum minicik değil yani :D Aslında bence de öyle. Böyle sevgili o şovu izliyorsa daha iyi ama. Sonra açıklama yapması zor olabilir bu ne diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 aslında alınır. ama yani hem sıfır fiyatı hem de üzerine kargo parasını ekleyip öyle satmanız garip olmuş. alacak adam netten kendi sipariş verir o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Kullanılmamış bir eşya. Alacak adam bunu gidip internetten alabilir tabi. 30 gün sonra eline geçer. Ya da bu ürünü alır ertesi gün kargoya geçer. Kullanılmış bir eşya satılmıyor yani yanlış bir izlenim uyanmasın. Yanlış eşya alındığından satıyoruz sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 arkadaş da bu satışa alıcıyı razı etmeniz için fiyattan bir miktar tevazu göstermeniz gerektiğini söylemiş işte. şimdi birisi de gelir bir şeyi aldığından itibaren o şey 2.el olur der şaşırma yani ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 o şey aldığından itibaren ikinci el olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 o deilde, alan kisi olursa, fotosunu gondersin :D yakismismi soyleyelim :P small olmasa kesin alirdim karima :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 nerden almış bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Boş mesajlar atıp adamın canını sıkmayında. İkinci el olması için en azından paketinden çıkması gerekir. Bu teknolojik bir eşya değil arkadaşlar. Boşa kastırmayın işte istenen fiyatı yazdım bilgiyi verdim. Onun ötesinde işiniz yoksa gürültü yapmayın. Satan ben değilim sadece buraya koyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 kurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültü uf başım ağrıdı harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Arkadaşın üstünde görseydik bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 alın beta testi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Yeterince meme yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 bu kostumleri nerden sipariş ediyorsunuz bide adres alsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar