VashTheStampede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Arkadaşlar bizim bir arkadaş netten shinigami üniforması alırken yanlışlıkla Matsumoto üniforması almış. Geliş fiyatına satmak istiyor. Resimleri buraya koyuyorum bir almak isteyen olursa bana özel mesaj üzerinden ulaşabilir. Ürün hiç açılmamıştır aynen torbasında duruyor :D İstediği fiyat kargoyla falan filanla kendisine gelen fiyat olan 100 lira. Resimleri
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Buna sığmadı desem elden almaya gönüllü insanlar çıkacak gibi bi düşünceye kapıldım bu sorudan :D
Esh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ona sigmayacak kizin japon role playi yapacagini dusunmuyorum.
yav Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 aslında tam da sevgiliye alıncak hediyeymiş ha. böyle alcaksın, hatun giyecek evde onunla süzülecek falan oyş sırası değil ama şimdi.
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 laaaan ne güzelmiş. var mı bunun gibi başka? nerde var?
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 yav said: aslında tam da sevgiliye alıncak hediyeymiş ha. böyle alcaksın, hatun giyecek evde onunla süzülecek falan oyş sırası değil ama şimdi. ahah bende ayni seyi dusundumde sopayi kafanada gecirmesin soa
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 smallda simdi japon smalli ne demek aceba
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 bilemem şey yazıyo ordaki resimlerin birinde Cosplay Women's Dress Small
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 aquila said: arkadasin memeleri kucuk mu geldi? dasfasd
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Resimde Small yazıyor. Ama normal bir kıza olacağını tahmin ediyorum minicik değil yani :D Aslında bence de öyle. Böyle sevgili o şovu izliyorsa daha iyi ama. Sonra açıklama yapması zor olabilir bu ne diye.
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 aslında alınır. ama yani hem sıfır fiyatı hem de üzerine kargo parasını ekleyip öyle satmanız garip olmuş. alacak adam netten kendi sipariş verir o zaman.
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Kullanılmamış bir eşya. Alacak adam bunu gidip internetten alabilir tabi. 30 gün sonra eline geçer. Ya da bu ürünü alır ertesi gün kargoya geçer. Kullanılmış bir eşya satılmıyor yani yanlış bir izlenim uyanmasın. Yanlış eşya alındığından satıyoruz sadece.
yav Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 arkadaş da bu satışa alıcıyı razı etmeniz için fiyattan bir miktar tevazu göstermeniz gerektiğini söylemiş işte. şimdi birisi de gelir bir şeyi aldığından itibaren o şey 2.el olur der şaşırma yani ehe
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 o şey aldığından itibaren ikinci el olur.
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 o deilde, alan kisi olursa, fotosunu gondersin :D yakismismi soyleyelim :P small olmasa kesin alirdim karima :D
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Boş mesajlar atıp adamın canını sıkmayında. İkinci el olması için en azından paketinden çıkması gerekir. Bu teknolojik bir eşya değil arkadaşlar. Boşa kastırmayın işte istenen fiyatı yazdım bilgiyi verdim. Onun ötesinde işiniz yoksa gürültü yapmayın. Satan ben değilim sadece buraya koyuyorum.
yav Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 kurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültü uf başım ağrıdı harbiden
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 bu kostumleri nerden sipariş ediyorsunuz bide adres alsak
Öne çıkan mesajlar