Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bleach'ten Rangiku Matsumoto Üniforması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Arkadaşlar bizim bir arkadaş netten shinigami üniforması alırken yanlışlıkla Matsumoto üniforması almış. Geliş fiyatına satmak istiyor. Resimleri buraya koyuyorum bir almak isteyen olursa bana özel mesaj üzerinden ulaşabilir.

Ürün hiç açılmamıştır aynen torbasında duruyor :D

İstediği fiyat kargoyla falan filanla kendisine gelen fiyat olan 100 lira.

Resimleri

Mesaj tarihi:
aslında tam da sevgiliye alıncak hediyeymiş ha. böyle alcaksın, hatun giyecek evde onunla süzülecek falan oyş

sırası değil ama şimdi.
Mesaj tarihi:
yav said:

aslında tam da sevgiliye alıncak hediyeymiş ha. böyle alcaksın, hatun giyecek evde onunla süzülecek falan oyş

sırası değil ama şimdi.

ahah bende ayni seyi dusundumde
sopayi kafanada gecirmesin soa
Mesaj tarihi:
Resimde Small yazıyor. Ama normal bir kıza olacağını tahmin ediyorum minicik değil yani :D Aslında bence de öyle. Böyle sevgili o şovu izliyorsa daha iyi ama. Sonra açıklama yapması zor olabilir bu ne diye.
Mesaj tarihi:
aslında alınır. ama yani hem sıfır fiyatı hem de üzerine kargo parasını ekleyip öyle satmanız garip olmuş. alacak adam netten kendi sipariş verir o zaman.
Mesaj tarihi:
Kullanılmamış bir eşya. Alacak adam bunu gidip internetten alabilir tabi. 30 gün sonra eline geçer. Ya da bu ürünü alır ertesi gün kargoya geçer. Kullanılmış bir eşya satılmıyor yani yanlış bir izlenim uyanmasın. Yanlış eşya alındığından satıyoruz sadece.
Mesaj tarihi:
arkadaş da bu satışa alıcıyı razı etmeniz için fiyattan bir miktar tevazu göstermeniz gerektiğini söylemiş işte.

şimdi birisi de gelir bir şeyi aldığından itibaren o şey 2.el olur der şaşırma yani ehe
Mesaj tarihi:
Boş mesajlar atıp adamın canını sıkmayında. İkinci el olması için en azından paketinden çıkması gerekir. Bu teknolojik bir eşya değil arkadaşlar. Boşa kastırmayın işte istenen fiyatı yazdım bilgiyi verdim. Onun ötesinde işiniz yoksa gürültü yapmayın. Satan ben değilim sadece buraya koyuyorum.
Mesaj tarihi:
kurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültükurugürültü

uf başım ağrıdı harbiden
  • Yeni Oluştur...