midye dolma Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Bizim guild'de şans eseri okuldan bir arkadaşın daha önce bana ismini veridği bir karakteri var ama adam ısrarla ben o değilim karakteri bana sattı diyor. Geçen raiddeydik ventten sesini duydum sesi benzemiyordu gerçekten ama vurguları nüansları falan yer yer andırıyordu, ben de dedim acaba ses tonunu değiştiren bir program mı kullanıyor? Mümkün müdür acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 mümkündür biraz araştır konuyla alakalı paket program bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ayriyetten programlar olması lazım.ama vent ile birlikte kullanılıyormu bilmiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 şundan kullanıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 belkide hastaydı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ses kartlarinin softwareleri icerisinde voip programlari icin kendinden efekt programlari bile var. vent icin de bi plug in olmasi cok zor birsey degil. ama amac nedir onu anlamdim. eleman taninmak istemiyorsa kendi haline birak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Vodi adlı programla cinsiyet bile değiştirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 morph diye bir program vardı başka programlarla da çalışır diyordu skype vs. ben çalıştıramamıştım o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 kesin bi guilde kızım dedin. simdi ventten kız sesi lazım item alman icin. CAKAAAAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar