Bald_Mafia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Search ettim bir kac sey buldum denedim olmadı bunu cozebılen varmı? İnternet varken giriyor ama baglantı yokken bad msg veriyor console da. Cözüm?[signature][hline]Arthur[Alderia] Guzelligi yasadıgınız yer asla unutulmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 client 2.0.3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Bak tutorial var boşunamı yazdık bunu :) said: zgrw tutorial de demiş ki: LoginSever=127.0.0.1,2593//bu kendi bilgisayarınızdaki servera bağlanmak içindir . [signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 20 Temmuz 2004 11:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bald_Mafia Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Client ver. 2.0.3 Sphere ver. 55r rc3 55i de o ayarlar zati normal 55i ye girebiliyorum bu sorun 55r lerde cıkıyor. internet olmadan girilmiyor ip ler felan dogru[signature][hline]Arthur[Alderia] Guzelligi yasadıgınız yer asla unutulmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 girer . ayarları hemen hemen aynıdır . bi yerde hata yapıyorsundur .[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bald_Mafia Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Soyle bir sey internete baglandıgımda gırıyor ama baglantı yokken server ısmını tıkladıgımda console da bad msg cıkıyor tcp/ip bile denedim o da yemedi baggio yayada bole olmus o Ignition denen programla giriyormus ama 2.0.3 un cfg sini bulamadım ben onda sımdı baska bır cozum yolu arıyorum[signature][hline]Arthur[Alderia] Guzelligi yasadıgınız yer asla unutulmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 bana da olmustu o nete girip servera bağlanıyordum sonra bağlantıyı kesiyordum :) ama nasıl hallettim bilmiyorum (hallettimmi onu da bilmiyorum). ama serveri açarken nete bağlı mısın onu bir kontrol et, bağlı değilken aç serveri belki ondandır..[signature][hline][email protected] | 6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=80969 fransua bişeyler bulmuş ona sor sitersen . ilginç bende yapmamıştı öle bişey[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 ben bu zamana kadar bi çok kere evde açtım server net de yoktu bi sorun olmadı siz sphere iniden menace central falan sildinizmi silmediyseniz belki ondan oluyordur ama kesin bişey diyemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bald_Mafia Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Sphere 55r rc4 un ini dosyasının hıc ellenmemis haliyle de denedim yine olmuyor aynı sorun yasanıyor...[signature][hline]Arthur[Alderia] Guzelligi yasadıgınız yer asla unutulmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 rc lerdin son versiyonlaırnda sanırım i agree diye birşey ekliyecektin ama bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 evet Rc4 de sphere.ini ye AGREE=1 eklemen gerekiyor açmadan önce zaten acarken uyari veriyor.[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 birde account script ave dosyalarının yerini göstermelisin hiç ayarlamadım demişsinde bunları yapman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bald_Mafia Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 agree ? iyide onu yazdım zaten onu yazmadan nasıl serverı calıstırabılırım kı :D bir de sole yukardakı mesajı okmumassınız sanırım ınternet varken gırıyor. yanı acc. ve save dosylarını goruyor. Sorun localden gırerken sphere le client arasında bır kavga cıkıyor tabı bu kavgayı sphere kazanıyor client la ben kaybedıyorum. Illa bir kalkan ıstıyor(internet baglantısı :) ) baska bır kalkan kullanarak bu savasa gırmek ıstıyorum boyle bır kalkan varmı acaba :P[signature][hline]Arthur[Alderia] Guzelligi yasadıgınız yer asla unutulmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 ehuehue abi valla bişey annadıysam arab olem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bald_Mafia Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 iste bende bır sey anlamadım sphere maynak telefon faturası gecırmek ıstıyor ılla bana :D[signature][hline]Arthur[Alderia] Guzelligi yasadıgınız yer asla unutulmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 yok öle bişey isityor olmaz ya ben sabah akşam açıyorum evde serverımı kareşimi alıştırıyorum oyuna internet falanda bağlı değil takır takır çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust2k Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 said: Bald_Mafia, 20 Temmuz 2004 13:53 tarihinde demiş ki: iste bende bır sey anlamadım sphere maynak telefon faturası gecırmek ıstıyor ılla bana :D Bald_Mafia: evet böyle birşey var. IP ayarlarını düzenlersen login olabilirsin.[signature][hline]Dralnu, 19 Temmuz 2004 02:10 tarihinde demiş ki: özgüveninizi pipinize bağlarsanız daha çok ağlarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 nasıl ip ayarlaması faust ben normal yazıp giriyorum ala ala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AngerMan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 said: Kerhuzad, 20 Temmuz 2004 19:15 tarihinde demiş ki: nasıl ip ayarlaması faust ben normal yazıp giriyorum ala ala Kerhuzad, sorunu bende tam olarak anlayamadım. Bir arkadaşımda daha yaşadım, birkaç ayarla çözmüştüm sanırım. Tam hatırlayamıyorum, fakat dev. team'a soracağım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 hımm bu sorun 55i de olmuyor sanırım dğeilmi ben 55i kullanıyorum bi sorun yok garip bu arada sen faustmusun* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust2k Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Evet, 55i'de yok, revision serisinde var.[signature][hline]Dralnu, 19 Temmuz 2004 02:10 tarihinde demiş ki: özgüveninizi pipinize bağlarsanız daha çok ağlarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 hımm ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bald_Mafia Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Tcp/ip yi 192.168.0.1 yaptım iniden de bole yaptım ama hala 127.0.0.1 olarak acıyor birde sphere in altında ip ile port yazılan bir yer var onu degistirdigim zaman da error socket denen bır hata verıyor?[signature][hline]Arthur[Alderia] Guzelligi yasadıgınız yer asla unutulmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bald_Mafia Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 kusurabakmayın hala cozemedim onun icin bır up layım dedım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar