Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Internet olmadan Local servera nasıl girilir?

Bald_Mafia

Öne çıkan mesajlar

Bak tutorial var boşunamı yazdık bunu :)
said:
zgrw tutorial de demiş ki:
LoginSever=127.0.0.1,2593//bu kendi bilgisayarınızdaki servera bağlanmak içindir .
[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zgrw tarafından 20 Temmuz 2004 11:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Soyle bir sey internete baglandıgımda gırıyor ama baglantı yokken server ısmını tıkladıgımda console da bad msg cıkıyor

tcp/ip bile denedim o da yemedi
baggio yayada bole olmus o Ignition denen programla giriyormus ama 2.0.3 un cfg sini bulamadım ben onda sımdı baska bır cozum yolu arıyorum[signature][hline]Arthur[Alderia]
Guzelligi yasadıgınız yer asla unutulmaz...
Sosyal ağlarda paylaş

agree ? iyide onu yazdım zaten onu yazmadan nasıl serverı calıstırabılırım kı :D

bir de sole yukardakı mesajı okmumassınız sanırım ınternet varken gırıyor. yanı acc. ve save dosylarını goruyor. Sorun localden gırerken sphere le client arasında bır kavga cıkıyor tabı bu kavgayı sphere kazanıyor client la ben kaybedıyorum.

Illa bir kalkan ıstıyor(internet baglantısı :) ) baska bır kalkan kullanarak bu savasa gırmek ıstıyorum boyle bır kalkan varmı acaba :P[signature][hline]Arthur[Alderia]
Guzelligi yasadıgınız yer asla unutulmaz...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bald_Mafia, 20 Temmuz 2004 13:53 tarihinde demiş ki:
iste bende bır sey anlamadım sphere maynak telefon faturası gecırmek ıstıyor ılla bana :D

Bald_Mafia: evet böyle birşey var. IP ayarlarını düzenlersen login olabilirsin.[signature][hline]Dralnu, 19 Temmuz 2004 02:10 tarihinde demiş ki:
özgüveninizi pipinize bağlarsanız daha çok ağlarsınız
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kerhuzad, 20 Temmuz 2004 19:15 tarihinde demiş ki:
nasıl ip ayarlaması faust ben normal yazıp giriyorum ala ala

Kerhuzad, sorunu bende tam olarak anlayamadım. Bir arkadaşımda daha yaşadım, birkaç ayarla çözmüştüm sanırım. Tam hatırlayamıyorum, fakat dev. team'a soracağım.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...