RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 asdashdahsdhahd xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 greenpeace sandığınız kadar masum değil , o kendini zincirleyenlerin çoğuda örgütten para alıyor kimse babasının hayrına yapmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 bana para versele o zincirle neler yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 adam akıllı şeyler yapmıyorlar broşür dağıtmak, bildiri yayınlamak, dergi çıkarmak bunlar bi işe yaramıyor günümüzde ki kendini zincirleyip eylem yapmak, ı-ıh ayrıca, amaçlarının da "oo çevreyi koruyalım gençler" olduğunu zannetmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 yani söyleyebileceğim çok şey söylenmiş o yüzden tekrar etmeyeyim, eğer parayla bağış toplatıyolarsa gençlere, o gençlere bi ayar çekilmesi lazım. şimdi uzak düştük tabii de, ankarada yüksel caddesinde can sıkıcı düzeyde ısrarlılar. hatta seviyeli gibi yazmayayım, tinerci gibi saldırıyolardı lan. böyle elindekine göre falan bişeyler demeler, yanından yanında yürüyerek ve bağırarak bağış istemeler falan. yani böyle millete rezil etmek ister gibi. elinde dergi mi var mesela, "BİR DERGİ BEDELİYLE GREENPEACE E BAĞIŞ YAPARAK DÜNYAYI DEĞİŞTİREBİLİRSİNİZ!" "BİR KOLA PARASIYLA JESUS OLABİLİRSİNİZ VS!" diye bağırıyolardı. internetteki tanıtım videolarındaki o ağırbaşlı tavırdan eser yok iş sokağa dökülünce. ki insan nasıl fotoğrafı çekerse aklında öyle kalıyor, sonradan üzerine düşünmeye üşenirim. keyfim bozuk belki canım sıkkın, yanıma adamın teki gelmiş bağırıyo falan. tersliyosun gitmiyo. o zaman çileden çıkıyorum işte. ha bi vaktinde bariz etnik milliyetçi bi grubun ordunun bilmem neredeki operasyonlara hayır vs vs diye orduya giydirerek kulağıma bağıran elemanına "hay onlar seni..." demiş idim, etnik dayağa en çok yaklaştığım an o andı. greenpeace'ciler dövmez gerçi herhalde. greenpeace'in newsletter listesinden çıkışım da bu döneme rastlar. tüm sempatinin bi anda kaybolması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ısrarcı komün gazetesi satanlara da bunlara da hep aynı cevabı veriyorum ben, hiç hala ısrar edenini görmedim. umursamaz bir zengin piçiyim ben, ilgilenmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Greenpeace'ci tiplere kalsak gelecekte Na'vi gibi spastik bir ırk oluruz, sonra bize dünyanın yörüngesinden atom bombaları atarlar soyumuzu kuruturlar. En iyisi dünyayı sömürebildiğimiz kadar sömürmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Sylian said: Na'vi gibi spastik bir ırkırkçılık yapmış banlansın lütfen (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 arkadaşlar bir örgütün haklı olup olmadığını anlamanın en kolay yolu üyeleri olan kızların güzelliğidir, güzel kız destekliyorsa o iyi birşeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar