Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Greenpeace

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

yani söyleyebileceğim çok şey söylenmiş o yüzden tekrar etmeyeyim, eğer parayla bağış toplatıyolarsa gençlere, o gençlere bi ayar çekilmesi lazım. şimdi uzak düştük tabii de, ankarada yüksel caddesinde can sıkıcı düzeyde ısrarlılar. hatta seviyeli gibi yazmayayım, tinerci gibi saldırıyolardı lan. böyle elindekine göre falan bişeyler demeler, yanından yanında yürüyerek ve bağırarak bağış istemeler falan. yani böyle millete rezil etmek ister gibi. elinde dergi mi var mesela, "BİR DERGİ BEDELİYLE GREENPEACE E BAĞIŞ YAPARAK DÜNYAYI DEĞİŞTİREBİLİRSİNİZ!" "BİR KOLA PARASIYLA JESUS OLABİLİRSİNİZ VS!" diye bağırıyolardı. internetteki tanıtım videolarındaki o ağırbaşlı tavırdan eser yok iş sokağa dökülünce. ki insan nasıl fotoğrafı çekerse aklında öyle kalıyor, sonradan üzerine düşünmeye üşenirim. keyfim bozuk belki canım sıkkın, yanıma adamın teki gelmiş bağırıyo falan. tersliyosun gitmiyo. o zaman çileden çıkıyorum işte. ha bi vaktinde bariz etnik milliyetçi bi grubun ordunun bilmem neredeki operasyonlara hayır vs vs diye orduya giydirerek kulağıma bağıran elemanına "hay onlar seni..." demiş idim, etnik dayağa en çok yaklaştığım an o andı. greenpeace'ciler dövmez gerçi herhalde.

greenpeace'in newsletter listesinden çıkışım da bu döneme rastlar. tüm sempatinin bi anda kaybolması.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...