Daring Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Herkese Selam Beyler benım bı kac sorunum olcak yardımcı olmaya ve olan kısılere tessekkur ederım. 1:İlk sorunum Client Editi Beyler bu client editini cok güzel anlatmısınız ama su an benım anladıgım kadarıyla yanı sızın dedıklerınızı yapınca sade client 2.0.3 yazı ve goruntu bakımından degiştiriyoruz ama benım ıstedıgım tamamen clien t 2.0.3 fark bi client olması bilmem anlata bildim ya nasıl desem kordınatları falan. 2:bide map editin il purogramı kullanyom harıtanın tabanını sılıyom ama ıkıncı sıne gelınce suu yolları gosterın demıssınız gosterdım ama soun ordan kaynaklaıyo stadix0 ve otkeı bu yolları tam gosterdıgım halde all da dedım ve starda bastıgımda yan tarafta no ıtem found yazıyo ve bınaları sılmıyo Şimdilik bu kadar ama sorularımın devamı gelecektır yardım edersenız sevınırım :) İlklerin Herzaman guzel odulguna ınanarım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daring Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Cevap verebilecek yokmu Teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Herdo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 yanıtlamak isterdim fakat bu işler beni aşar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daring Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 bi sorum daha var soru deıl aslında nasıl yapılır naba bılırım Bana bi scp lazım vendor scp ama normal bı duz alana koymak ıcın ev ıstememesı lazım bunu nasıl yapa bılırım yada nerden bula bılırım yardım cı olabılecek bırı varmı.. bide Belli yerdeki belli agacları silme imkanımız varmı bu konuda bilgi vere bilirmisiniz Tsk Ederim [Bu mesaj Daring tarafından 19 Temmuz 2004 12:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 türkiyede client yazablcek adam varmı bilmiyorum valla sen yazarsan ilk olursun heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 turkiye de client yazabilcek cok adam var da bu boş işe zaman ayırcak kim vardir bilemiyorum :)[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust2k Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 WildGenie'nin zaten bir Custom Client'i var.[signature][hline]Dralnu, 19 Temmuz 2004 02:10 tarihinde demiş ki: özgüveninizi pipinize bağlarsanız daha çok ağlarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azraeel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 oldukçada başarılı[signature][hline]Only ALLAH can judge me..!FATAL WAR UO GAMING Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 said: Daring, 19 Temmuz 2004 12:25 tarihinde demiş ki: bi sorum daha var soru deıl aslında nasıl yapılır naba bılırım Bana bi scp lazım vendor scp ama normal bı duz alana koymak ıcın ev ıstememesı lazım bunu nasıl yapa bılırım yada nerden bula bılırım yardım cı olabılecek bırı varmı.. bide Belli yerdeki belli agacları silme imkanımız varmı bu konuda bilgi vere bilirmisiniz Tsk Ederim [Bu mesaj Daring tarafından 19 Temmuz 2004 12:49 tarihinde değiştirilmiştir] bronx un scriptindeki ev eventıyla ilgili şeyi dclickten kaldırırsan sorun çözülür örnek olarak yazayım alta. On=@DClick if !() src.sysmessage Vendoru kurabilmek icin yaninizda 2500 altin olmali. else src.consume 2500 i_gold src.newnpc c_pv src.act.p src.act.tag.p src.act.tag.px src.act.tag.py src.act.tag.pz src.act.findid.i_pv.link src.act.tag.owner src.act.findlayer(29).more1 2500 src.act.memorydel src.act.newitem i_memory src.act.act.attr 04 src.act.act.more1 04 src.act.act.more2 src.act.act.morep src.act.act.color memory_ipet src.act.act.timer -1 src.act.act.link src.act.act.cont src.act.flags &statf_pet src.act.update src.sysmessage Vendorunuz kuruldu, komutlar icin ' yardim' yaziniz. src.tag.vendor link.tag.locknumber - 1)> link.tag.vendnumber + 1)> if !() link.tag.vendor1 elseif !() link.tag.vendor2 else link.tag.vendor3 endif remove endif else message Bu deed'i kullanabilmek icin evinizde olmalisiniz. endif return 1 bunun gibi gerekli yerleri düzelt ve sil ev olmadanda kurabilirsin başarılar.[signature][hline]SlayerTR SlayerTr Admin ... Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daring Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Tsk Ederim Benım Ugrascak Cok zamanın Var su client hakkında bilgi verirseniz Sevinirim Vendor Scp ıcın tesekkur derım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 http://forum.paticik.com/search.php bak burda bir sürü var[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Avatürk Exile [Amor] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daring Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Efedımdı benım ıstedıgım hepsı clientin hepsının bana ait olması bu konuda bilig istiyorum nasıl desen nelere gerekır hangı yolları ızlemem lazım neye dıkkaet etmem lazım falan f,lan puf nokataları ayrıntılı Yınede sıtelerı gezıyorum arastırmaya calısıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 arama yap bak arkadaşım bir kaç kişi yazmışdı sanırım...[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Avatürk Exile [Amor] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daring Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Bak ozur dıleırm ama Yardım etmek ıstemeye bılırsın bır oncekı yazımdada belırtım arıyorum dedım yınedebılgısı olan soylesın dedım neden hala arama yap dıyosun anlamaıdm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 bılsem yardım ederım client konusunda bılgı sahıbı degılım. ama bır kac arkadasımızın yazdıgını bıldıgım ıcın arama yap dedım ok ?[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Avatürk Exile [Amor] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daring Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Tamam arkadaşim ozur dıleırm Tamam Herneyse. iyi gunler uzamasını ıstemıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 pawliger sende bilmiyon ya laf olsun torba dolsun diye arama yap arama yap ula adamı delimi etcen adam arıyomuş işte ala ala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 nsaı birşey yapmak istiosun daring yani yeni bi client yazmakmı hedefin yoksa client ı en sorunsuz halde editlemekmi ? buna göre sana bilgim dahilinde bilgi verebilirim .[signature][hline]SlayerTR SlayerTr Admin ... Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 client baştan yazmak istiyormuş kim istemezki ama yapabilen varmı acaba sıfırdan client yazabilen yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 bildiğim ve hatırladığım kadarıyla wildgenie kendine bir client yazmıştı ama bunu başka kimler yapabilir bilemem en azından ben yapamam :)[signature][hline]SlayerTR SlayerTr Admin ... Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 wild genie programcımı yani mesleği programcılıkmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daring Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 0 dan bastan bı client Yapılmıcak dıye bişey ok sade ugrasmak lazım zaman lazım benımde bos vakıtım oldugu ıcın ugrasmak ısıtyorum [Bu mesaj Daring tarafından 21 Temmuz 2004 13:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar