Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dream Team


Shagrath

Öne çıkan mesajlar

Abi bu dream team gelcektı hanı turkıyeye bızımkılerle mac yapıcaklarmıs falan ne zaman gelıo bunlar? Tam bı tarıhını bılen varmı bıde Sanırım sabiha gökçen hava lımanından gelıceklermıs benım babam orda çalısıo euehue hepsınden ımzalı kağıt fılan alcam bıde bı kağıda SPECİAL FOR ATİCİK die attırıp urda yayınlıcaz :) tarıhı bılen varsa bıde bunun hakkına bılgısı olan bı zahmet yazsın[signature][hline]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nası ya nerde kobe shaq falan geliodu hani[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

LoL. Geyiğine sölemiştim zaten =)
Zaten onları bu kadroyla bile yenemeyiz ki bide t-mac li kobe li halini düşün. Ben valla bu maç için en az 15 sayı fark yeriz diyorum. Aslında bizim takım kötü oyundan çok, baskı ve korkudan yenilcek.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...