Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 evet efendim, şifresini vaktiyle kaydedip öyle kullanırken unuttuğum bi wireless şifresi mevcut. ben girebiliyorum gayet, ama arkadaşa şifreyi veremiyorum, çünkü hatırlamıyorum. şifreyi benim bilgisayardan alabilecek bi yazılım var mı? wireless beleş değil, şifreyi sormam mümkün değil, vs vs. thx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 modemin sayfasina erisebiliyosan (192.168.1.1 yada 2.1 falan) orda wireless network security gibi biyerde gorursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 konsola erisebiliyosan yeni sifre atayabilirsin. ama kayitli sifreyi gostermez buyuk ihtimalle. en olmadi modemin arkasindaki reset tusu ise yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Bazen nw ayarlarında şifreyi görebiliyorsun, herhalde ilk ayarlandığındaki şifreleme tipiyle alakalı. Yoksa direk bio nun söylediği gibi modeme girip yeni şifre verirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Şifrenin kayıtlı olduğu bilgisayarda bağlantıya sağ tıklayıp Properties sayfasındaki Security sekmesinden görebilirsin. Show Characters demen lazım bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Adam komşunun wireless ı tarzı gibi birşey kullanıyor belli ki , modemi resetleyin demişsiniz adama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ı ıh, yurdun interneti. kimsenin uğramadığı kapalı bi kapının ardında modem, sahibi anlamıyor, oğlunun gelmesini beklememiz gerekiyomuş. mevzu o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar