RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 yok abi saç baş yolucam grim fandangoyu çalıştırana kadar delirtmişti zaten. şimdi sanitarium oynuyorum kurdum oyunu falan hic uyumluluk bile yapmadan tek crash almadan 4. chapterdayim bu circus da , chapter bi basladi adamla konusayim dedim deli fiiiiiiirt diye hizli hizli gecio , cpu killer indirdim yavaslattim banamisin demedi , bi cozum verebilirseniz cok sevinirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 görev yoneticisinden benzeşme atama kısmından cpu lari kapatmakta care olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 şöyle 99 yılından kalma bir bilgisayar al :) devlet dairelerinden çıkma falan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 en sonunda onu yapıcam usta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 grim fandango işlemci hızı yüzünden problem çıkarıyordu, ben de speedhack indirip hızı azaltınca düzelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 dos box la calismiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 mclovin said: grim fandango işlemci hızı yüzünden problem çıkarıyordu, ben de speedhack indirip hızı azaltınca düzelmişti. gfgsdfs asansör ve forklift geyiğini bi türlü tutturamamıştım ya, ne sinir bozucuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 hallettim arkadaslar saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 bizede söle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar