Logan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 cücü'nün sihirbazı 2 ye böldükten sonra sihirbazın yüzünün bir sağ birde sol tarafını gösterir kamera tabii ki yarısı bir cisimle kapatılmış ve görüntünün bir yanı siyah olmuş diğer tarafta da adamın yüzünün bir parçası gözüküyordur. asıl bomba ise adamın yüzünün bir sağ bir de sol tarafının gösterildiği her iki görüntüde de adamın burnunun tamamının olmasıdır! cücü adamın burnunu mitoz bölmüştür anlayacağınız :D.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 -bilinmeyen bir güç bizi kendine çekiyor. dünyadan çok uzaklaştık göstergeler çalışmıyor. bilemiyorum bu gücün ne olduğunu. çok tehlikeli bi durumdayız. dikkatli olman lazım. dünyadan uzaklaşıyoruz. bilinmeyen gücün etkisinden hala kurtulamadık. tayfun2 cevap ver, tayfun2! tayfun2 cevap ver, tayfun2 cevap ver! -vücudundan kurtul, sadece zihin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında nefes alabilirsin. -burası hacı bektaş-ı veli hazretlerinin türbesidir evlat. bin uzay yılı öncesinden kalmış, dünyadan kopmuş bir yatır. looooool derim :lol:[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Fırsat bulup izlemek lazım yaaa. Efsane oldu film. Bu arada bu Star Wars kopyası olarak görülüyor. DışarıdaT"urkish Star Trek" diye satılan film "Turist Ömer Uzayda "oluyor :)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 cüneyt arkın beyle konuşmuşlar, adam şöyle demiş "akşamları oturup canavar dikiyordum sabahlarıda kalkıp çekimde diktiğim canavarları dövüyordum." (kaynak:sanerixx)[signature][hline]Tanrı mutlu olsaydı yaratırmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 en baba sahne cünetr arkının kırmızı peluşun tekine yumruk atması ve elinin o peluşun arkasından çıkmasıdır :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim balkondan bebek sallayanları da sevmem nameless13 demiş ki: taklitlerimden sakının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 kazaa da aratıyorum ama cıkmıyor. nerden cekeriz bunu ya dvix te olabilir yeniden izlemek cıldırmak istiyorum[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 emule'a bak?[signature][hline]pc and comic geek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 benim hiç izleme fırsatım olmadı :([signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 - uzay gemileriniz yok oldu, havada parçalandı ! -dünyalılar , ölmediniz burdasınız -çünkü sizi buraya ben getirttim. ... .. -kavgayla başlayan tanışmamızın dostlukla bitmesini dilerim. .. .. * ışınlanma efekti * - buradayım , şuradayım , heryerdeyim , YOKUm ! * kırmızı kamera efekti gelir * * daha sonra sinirlenir ve dönüşür ( dönüşmede mutant olacak dev bişi olacak diye beklerken sadecedönüşe dönüşe bir maske takar ... ) * cüneyt : dinimiz ve imanımız birleşince , sende zamanlaaa yok olup gideceksin. - ZAMAN diye birşey yok ! , zamanı aştık biz. Ben 1000 yaşındayım. - ruhsal değil ammaaa bedensel bir ölümsüzlüğe sahibim (ne alaka ? ) - onlarda ölümsüz olacak ... GETİRİN .... lana ... GETİR.. ehe[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Cüneyt arkın peluş..aman uzaylılardan birinin kolunu hayyuaaoaaa efektiyle koparım sonra o kolla uzaylıyı dövmüştü.[signature][hline][i]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben Candemir!!! Tıkla!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Film showtvnet.com dan izlenebilir olması lazım bi tarayın[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki: Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau.. No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 İnanılmaz birşey keşfettim. Showtvnet den dünya kadar türk filmi izlenebiliyor. Kalite çok iyi değil belki ama izleniyor ! aha yaz tatilim yandı lol Pati gençliği işte size Dünyayı Kurtaran Adam Tıkla İzleyin yazısına tıklayın ve izlemeye başlayın. Kalp rahatsızlığı olanlara pek tavsiye edilmez[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki: Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau.. No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 ehehe uzay gemisinde dikiz aynaları vardı bunların[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 abi arkansis nerden buldun muhahah super ya hemen izliycem[signature][hline]Tanrı mutlu olsaydı yaratırmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Bende sesi kapalı çıkıyor yaa. izleyemedim bir türlü. Sesi yok :( Ben sesiyle izlemek istiyorum. Var mı sebebini bilen?[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 show tv nette goruntu kotu ama ses guzeldi yanlıs hatırlamıyosam ikisini aynı anda calıstır kazaadan indirdiginle showtvninkini :-D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: OutTrader, 14 Temmuz 2004 18:24 tarihinde demiş ki: abi arkansis nerden buldun muhahah super ya hemen izliycem ehe emule de kaynıyor herkezde amerikalılarda merak sarmış onlarda bile var[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Yaf ses niye yok sebep ne olabülüü?[signature][hline]Kiddo marka Roketatarlı Muz Kızartmaları Güvenle İçiniz... Müseccel Marka(C) Her hakkı mahfuzdur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Film boyunca şunu duydum sadece: Insanlar, Insan beyni , Insanlar, Insan beyni, Insanlar, Insan beyni , Insanlar, Insan beyni, Insan beyni , Insanlar, Insan beyni, Insan beyni , Insanlar, Insan beyni, Insan beyni , Insanlar, Insan beyni, Insan beyni , Insanlar, Insan beyni, Insan beyni , Insanlar, Insan beyni, Insan beyni , Insanlar, Insan beyni, Insan beyni , Insanlar, Insan beyni, Insan beyni , Insanlar, Insan beyni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar