doseover Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 ultima online age of shadowsu indirdim. bir rar dosyasının içinden sadece sty-aos.bin diye bir dosya çıktı. ne yapabilirim bu dosya ile. uo yu nasıl kuracağım. yardım edebilirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust2k Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Dosya'yı nerden ve hangi formatta bulduğunu söylersen belki yardımcı olabiliriz?[signature][hline]Dralnu, 19 Temmuz 2004 02:10 tarihinde demiş ki: özgüveninizi pipinize bağlarsanız daha çok ağlarsınız [Bu mesaj Faust2k tarafından 20 Temmuz 2004 19:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 o muhtemelen bir cd-image deamon tools vardı onu açabilen büyük ihtimalle neroda açar pc ye açmak için sanal sürücü vs şeyler yaratman lazım nerodan bunnarı yapabiliodun sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doseover Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 dosyayı rar olarak torrent ile indirdim. www.suprnova.org dan buldum torrenti. içinden sty-aos.cue ve sty-aos.bin diye iki dosya çıktı. cue uzantılı dosyanın içinde " FILE "STY-AOS.BIN" BINARY TRACK 01 MODE1/2352 INDEX 01 00:00:00 " yazıyor. bin dosyasının içini winrar ile görebiliyorum. bir sürü .mid uzantılı dosya var. birde uo_4mb_2.sf2 diye bir dosya var. ama bu bin dosyaını rar ile açamıyorum sadece içindekileri görebliyorum tabi onlarda doğruysa. elimde bilgiler bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust2k Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 arthur doğru söylemiş, nero ile açabilirsin.[signature][hline]Dralnu, 19 Temmuz 2004 02:10 tarihinde demiş ki: özgüveninizi pipinize bağlarsanız daha çok ağlarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doseover Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 herkese teşekkür ederim. nero diil ama daemon açtı. tekrardan teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust2k Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 oh ya oh be, ilk defa yeni bir normal user çıktı karşımıza. sen sağol, her zaman bekleriz.[signature][hline]Dralnu, 19 Temmuz 2004 02:10 tarihinde demiş ki: özgüveninizi pipinize bağlarsanız daha çok ağlarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 ben normal değilmiyim lam :)[signature][hline]SlayerTR SlayerTr Admin ... Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust2k Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 said: ....ilk defa yeni bir nor...[signature][hline]Dralnu, 19 Temmuz 2004 02:10 tarihinde demiş ki: özgüveninizi pipinize bağlarsanız daha çok ağlarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 nese bizde yeni sayılırız cnm :P (* yediği lafı çıkartmaya çalışır *) * kendisinden utanır * :)[signature][hline]SlayerTR SlayerTr Admin ... Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLipknot Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Eğer Dosya İmaj Dosyası Ise Ve ßuna Emınsen Sağ Tıklayıp ßirlikte Aç deyip NEro ßurnıng Rom'u secebilrisn.Orda Zaten Dosyaları Sana GOsterıcek Onların TUMUNU secip Sürükle ßırak Yaparak Masa Üstüne aTıp caLı$tıRaßiLiRsin.! Kolay Gelsin....[signature][hline]oLd indinoLLa GM (KoRn) New Avenia SeeR (sLipknot) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLipknot Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Gerci Sorun Halledılmıs Ama.!! :p[signature][hline]oLd indinoLLa GM (KoRn) New Avenia SeeR (sLipknot) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 daha server yrn staffa acılıo dırek ımzaya koymussun slıp =)[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ahah berk reklam a başlamışın hmn :)[signature][hline]SlayerTR SlayerTr Admin ... Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar