dory Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 arkadaslar selam acil bi sorum var externalla alakali disk birlestirme yaprken elektrik kesilmis ve simdi aleti gormuyo bilgisayar. boyle bi durumda napilmasi gerekiyo nasil kurtarilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 disk yönetiminden görünüyo mu disk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 sorun erkek arkadasimin komtaninin. cok süper konusamadik bilgileri alamadim. ranger disk gibi bi laf gecti arada onu biliyorum bi de işte disk temizleme mi disk birlestirme mi bişi yaparken, elektrik gitmismis, alete ulasamıyomus dolayisiyla gormuyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 bakin bu onemli adam aradiginda benim ona bisiler demem lazim =( lutfen elektrik kesildiginde gg olan external kurtarilmaz mi burdan baslayalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 MBR şeysi bozulmuş bence. MBR yi Fixleyen araçlar var. bi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ne o arac? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 google'la. Bi zamanlar kullanmıştım. Adını hatırlayamıyorum. Şirkette olduğum içinde bakamıyorum şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 hatta windows kendi şeysi de var. http://helpdeskgeek.com/how-to/fix-mbr-xp-vista/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 master br fix de denemeye deger de external disk bu yani , icinde boot a dair birsey yok. sadece fix islemi belki baska bir seyleri daha check ediyordur falan anca oyle. cmd dan chdkdisk :[diskismi] /f dene linux live cd lerinden mount edip ulasmayi deneyebilirsin sonra. ntfs disk ise header lar gidince boyle gozukmeme problemi yapar. linux okurken sallamiyor header falan. mount etmezse force mount dene. chdsk isleminin yapacagi sey de zaten header fixlemek. yok disk fat ise ve boyle yapiyorsa problem mekanik olabilir. bu noktada hdtune ile hdd sagligini kontrol etmek lazim artik. calisiyor mu duzgun , problemi neymis vs diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar