Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mehmet Ali Agca Tahliyesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Askere gider mi bilmemde TRye gelince temizlerler adamı herhalde. O senelere ilişkin baya bir bilgi saklıyor senelerdir, açığa çıkar korkusu olacaktir eski kurtlarda. VEYA adamı maymun ederler yarın öbür gün BBG evine falan girer.
Mesaj tarihi:
Adam Türkiye'de yatıyo da, askere gitmeyecek galiba. Çürük raporu almış ya da almaya çok yakın -tam hatırlamıyorum- diyordu geçenlerde gazetede. Bir de yurtdışındaki yayınevlerinden gelen teklifleri değerlendiriyormuş.

Hikayesi 2milyon dolar eder diyorlar. Böyle.
Mesaj tarihi:
bi ara televizyona çıkıp bişeyler anlatmıştı yanlış hatırlamıyosam sonra gene kafeslemişlerdi adamı. serbest bırakmak pek işlerine gelmiyo. dendiği gibi ya sıkacaklar ya da işe yaramaz hale getirip bırakıcaklar
Mesaj tarihi:
Sincan cezaevindeydi bildigim

20 yil papa suikast girisiminden, afla mafla hafifleticilerle 6-7 yil Apdi Ipekci cinayetinden yatan bir katil (ki bir ara yanlis hesaplanmisti cezasi da saliveriliyordu) nasil zevki sefa icinde yasayacak, nasil sohret olacak izliyoruz bakalim an ve an
Mesaj tarihi:
odchu said:

Sincan cezaevindeydi bildigim

20 yil papa suikast girisiminden, afla mafla hafifleticilerle 6-7 yil Apdi Ipekci cinayetinden yatan bir katil (ki bir ara yanlis hesaplanmisti cezasi da saliveriliyordu) nasil zevki sefa icinde yasayacak, nasil sohret olacak izliyoruz bakalim an ve an

saldilar zaten
sonra tekrar tutukladilar
Mesaj tarihi:
dayanamadim, kufur kisaltmasi kullandim, nefr de komple sildi mesaji

gitti gul gibi mesaj iki harf icin, ustune bir de kocaman uyari almis oldum
  • Yeni Oluştur...