Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 wall of text olmuş bende yazdıktan sonra farkettim direk son paragrafı okuyabilirsiniz üşenenler için malum mimarlık okuyorum. mavholdu lan hayatım resmen. toparlayamıyorum. projeler bir abandı böyle. haftada 1-2 sabahlamadan hiçbirşey yetişmez oldu yine. mimarlık zor derlerdi eskiden inanmazdım. şimdi diyeceksiniz düzenli çalışana zor diye birşey yok vallaha hiç demesin. yani en basitinden şöyle bir örnek vereyim salı ve perşembeleri kontrol günleri oluyor projeni kontrol ettiriyorsun, hoca salı günü diyor ki bütün bunları baştan yap olmamış hadi şimdi perşembeye kadar yetiştir bakalım bunları. al sana düzenli çalışma. zaten bu bölümde düzenli çalışan adam başarılı oluyor evet daha iyi notlar alıyor ama bütün ömrü evde çizim başında geçtiği için bir hayatı olmuyor, benim gibi düzenli çalışmayan adam da hayatını yaşıyor ama notlar biraz daha kötü geliyor işte. bakınız daha final tatilindeyim, yani bu hafta boş sonra 2 hafta final var ama ben final sonrası sendromuna şimdiden giriyorum. geçen 2 hafta çok yoğundu hocalara son kez proje gösterecez diye. paso sabahla bilmemne sunumlar falan. geçen hafta geceleri oturup sabah 6-7 gibi uyuyarak öğlen 4-5'de kalkar oldum. sonra bişey oluverdi geceleri 1-2 de uyuyup sabah 7-8 de kalkar oldum. malesef işte dün akşam 6'da bastıran -bildiğimiz 18.00- uykumla bu güzelim sabah 7-8'de kalktığım düzeni de dağıtmış oldum. -günaydın biraz önce uyandım saat 03.30- napıcam lan ben? nasıl giricem düzene. çizmem gereken tonla proje var iyice yamulduğum için hiçbirşey yapamıyorum. şimdi sabahlayıp akşam erkenden yatmak var aklımda direk ama onun da sağı solu belli olmuyor. mesela 2-3 hafta önce bi yaptık onu arkadaşla sabahladıktan sonra akşam 21.00 gibi uyuduk mesela öbür gün 19 saat sonra uyandık. spora giderdim, düzenli beslenirdim, müzik grubum var düzenli şarkılara çalışırdım resmen depresyona girdim hiçbirşey yapamıyorum yaw:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 birtek son 24 saatimi sayayım gece 11-12 gibi yattım, sabah 8-9 gibi kalkıp "final varmıydı final varmıydı" gibi deli dana gibi evde 2 tur attıktan sonra "oh bugün yoktu" diyerek yatağa tekrar girdim, uyuyamadım bir film izledim sabah sabah, arada kahvaltı yaptım, filmi bitirdim, uyudum tekrar 17.00'da kalktım sonra. şu anda mesajın saatinden gözüktüğü üzere sabahlıyorum 15.00 final var bünyeyi bulaşık süngeri etme vol 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 2,3 saatlik de olsa uyu mesela bugün. Zorla uyandır kendini. Hoşaf gibi oluyosun ama gün yine akıyo bişekilde. Bir iki güne halledersin uyku düzenini böyle programlayarak. Ben ne zaman böyle olsam odam da benim gibi dağılmış oluyo mesela. İşe hep odamı toplayarak başlıyorum. Böyle abuk subuk düzenliyorum onu bunu. Biraz procrastination durumu yaratıyorum kendime ilk önce.Toparlandıktan sonra Güzel bi duş alıyorum ve kahvemi koyup yapmam gerekenin oturuyorum başına.Herşey başına oturana kadar sanırsam en azından benim için. Bizim bölüm o kadar zor değil mesela ama hep son ana yığdığım için herşeyi senin durumunda kalıyorum. Başladığında gerisi gelir yahu. Ben de odamı toplamaya başlıyım ufaktan. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 aksam 6da yattim gece 1 de kalktim :D simdi ders calisiyorum. yarin saat 1 de sinavim var. hohohooo. göte gelmisiz haberimiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 4 saat sonra sınavım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 2 haftadır falan güneşi görmüyorum. Sabah 10da yatıp gece 10da kalkıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 13:00'da sınavım var. ben dün 3'te kalktım. 21 saat uykusuzlukla girecem. HADİ BAKALIM ARAS BAKALIM BU SEFER ŞEYTANIN BACAANA SIÇABİLECEK MİSİN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Senin bu anlattıklarını eskiden abartı bulurdum, taaki yakın bir ogrencı arkadası dinleyene kadar. Allah yardımcınız olsun, anlattıgına göre genelde sunumlarda ınsanlar sırayla bayılıyorlarmıs ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Olm biri bana şu monopolistic bide perfect competition anlatsın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 monopoly? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 valla bende başlık açarım size alkışlayan gif falan koyarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Durun bare Wiki'den simple english kısmını kendime yollayayım bakarım telefondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 bize de gönder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Defensive said: Senin bu anlattıklarını eskiden abartı bulurdum, taaki yakın bir ogrencı arkadası dinleyene kadar. Allah yardımcınız olsun, anlattıgına göre genelde sunumlarda ınsanlar sırayla bayılıyorlarmıs ahah. bana dediysen evet öyle projeyi verdikten sonra bir de jüri diye birşeye çıkıyorsun. bütün bölüm hocaları dizilio karşılarına geçip projeni anlatıyorsun. çok kötü oluo tabi hocalar mahvediolar projeni. kalkıp ağzını burnunu kırsalar aynı şey oluo jürilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 butun bu izdirabin bosuna oldugnu biliyosun di mi, mezun olunca bisey olmicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 o değil de mimarlıkta güzel güzel kızlarla okuyon bari, mühendislik okusan hem yine sabahlıcan hem saplarlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 aquila said: butun bu izdirabin bosuna oldugnu biliyosun di mi, mezun olunca bisey olmicak. dostum mimarlıkla ilgili her topiğe bunu yazdığının farkında mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Brigand said: o değil de mimarlıkta güzel güzel kızlarla okuyon bari, mühendislik okusan hem yine sabahlıcan hem saplarlasın(tu) sabaha kadar batak king falan. anca öyle oluyo.:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 akila sen iş buldun mu? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ya hastayim abi bu mimar triplerine bide gelip bize sey derdi bunnar YA NE GUZEL KESKE BIZIM SINAVLARIMIZDA SIZIN GIBI OLSA SENEDE BI HAFTA CALISIYOSUN GECIYOSUN DERSLERI lan de get sizde kartondan ev yapip ders geciyosunuz bi proje aliyosunuz 6 ay yapiyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 yahu hakkaten ya bonepart bunları yazınca bir anda aydınlandım boşuna dert yanıyorum lan ben. GİDEYİM DE BİRAZCIK SEKS YAPAYIM BARİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Brigand said: o değil de mimarlıkta güzel güzel kızlarla okuyon bari, mühendislik okusan hem yine sabahlıcan hem saplarlasın ona bişey diyemicem valla evet hakkaten de öyle sınıfın yarısından fazlası kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Makine Müh. olmayanlar kızsızlıktan yakınmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 dreagloth said: Makine Müh. olmayanlar kızsızlıktan yakınmasın. elektrik-elektronikçiyim, her türlü kapışırım. sınıfta 4 kız vardı, birine "ferhan abi" diyoduk, diğeri -ilginç ama- biraz kıza benziyordu, üçüncü cemaat abisiydi bildiğin, ama midesizin biri bununla çıktı; dördüncünün adı gizemdi, biz ona gökhan diyorduk. hodri meydan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Makinede bir kontenjan var sanırım kızlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar