Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

elveda düzenli hayat.

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

wall of text olmuş bende yazdıktan sonra farkettim direk son paragrafı okuyabilirsiniz üşenenler için

malum mimarlık okuyorum. mavholdu lan hayatım resmen. toparlayamıyorum.

projeler bir abandı böyle. haftada 1-2 sabahlamadan hiçbirşey yetişmez oldu yine. mimarlık zor derlerdi eskiden inanmazdım. şimdi diyeceksiniz düzenli çalışana zor diye birşey yok vallaha hiç demesin. yani en basitinden şöyle bir örnek vereyim salı ve perşembeleri kontrol günleri oluyor projeni kontrol ettiriyorsun, hoca salı günü diyor ki bütün bunları baştan yap olmamış hadi şimdi perşembeye kadar yetiştir bakalım bunları. al sana düzenli çalışma.

zaten bu bölümde düzenli çalışan adam başarılı oluyor evet daha iyi notlar alıyor ama bütün ömrü evde çizim başında geçtiği için bir hayatı olmuyor, benim gibi düzenli çalışmayan adam da hayatını yaşıyor ama notlar biraz daha kötü geliyor işte.

bakınız daha final tatilindeyim, yani bu hafta boş sonra 2 hafta final var ama ben final sonrası sendromuna şimdiden giriyorum.
geçen 2 hafta çok yoğundu hocalara son kez proje gösterecez diye. paso sabahla bilmemne sunumlar falan.

geçen hafta geceleri oturup sabah 6-7 gibi uyuyarak öğlen 4-5'de kalkar oldum.

sonra bişey oluverdi geceleri 1-2 de uyuyup sabah 7-8 de kalkar oldum.

malesef işte dün akşam 6'da bastıran -bildiğimiz 18.00- uykumla bu güzelim sabah 7-8'de kalktığım düzeni de dağıtmış oldum. -günaydın biraz önce uyandım saat 03.30-

napıcam lan ben? nasıl giricem düzene. çizmem gereken tonla proje var iyice yamulduğum için hiçbirşey yapamıyorum. şimdi sabahlayıp akşam erkenden yatmak var aklımda direk ama onun da sağı solu belli olmuyor. mesela 2-3 hafta önce bi yaptık onu arkadaşla sabahladıktan sonra akşam 21.00 gibi uyuduk mesela öbür gün 19 saat sonra uyandık. spora giderdim, düzenli beslenirdim, müzik grubum var düzenli şarkılara çalışırdım resmen depresyona girdim hiçbirşey yapamıyorum yaw:(
Sosyal ağlarda paylaş

birtek son 24 saatimi sayayım

gece 11-12 gibi yattım, sabah 8-9 gibi kalkıp "final varmıydı final varmıydı" gibi deli dana gibi evde 2 tur attıktan sonra "oh bugün yoktu" diyerek yatağa tekrar girdim, uyuyamadım bir film izledim sabah sabah, arada kahvaltı yaptım, filmi bitirdim, uyudum tekrar 17.00'da kalktım sonra.

şu anda mesajın saatinden gözüktüğü üzere sabahlıyorum

15.00 final var

bünyeyi bulaşık süngeri etme vol 1
Sosyal ağlarda paylaş

2,3 saatlik de olsa uyu mesela bugün. Zorla uyandır kendini. Hoşaf gibi oluyosun ama gün yine akıyo bişekilde. Bir iki güne halledersin uyku düzenini böyle programlayarak. Ben ne zaman böyle olsam odam da benim gibi dağılmış oluyo mesela. İşe hep odamı toplayarak başlıyorum. Böyle abuk subuk düzenliyorum onu bunu. Biraz procrastination durumu yaratıyorum kendime ilk önce.Toparlandıktan sonra Güzel bi duş alıyorum ve kahvemi koyup yapmam gerekenin oturuyorum başına.Herşey başına oturana kadar sanırsam en azından benim için.
Bizim bölüm o kadar zor değil mesela ama hep son ana yığdığım için herşeyi senin durumunda kalıyorum.
Başladığında gerisi gelir yahu.
Ben de odamı toplamaya başlıyım ufaktan. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Defensive said:

Senin bu anlattıklarını eskiden abartı bulurdum, taaki yakın bir ogrencı arkadası dinleyene kadar. Allah yardımcınız olsun, anlattıgına göre genelde sunumlarda ınsanlar sırayla bayılıyorlarmıs ahah.

bana dediysen evet öyle
projeyi verdikten sonra bir de jüri diye birşeye çıkıyorsun. bütün bölüm hocaları dizilio karşılarına geçip projeni anlatıyorsun. çok kötü oluo tabi hocalar mahvediolar projeni. kalkıp ağzını burnunu kırsalar aynı şey oluo jürilerde.
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

Makine Müh. olmayanlar kızsızlıktan yakınmasın.

elektrik-elektronikçiyim, her türlü kapışırım.

sınıfta 4 kız vardı, birine "ferhan abi" diyoduk, diğeri -ilginç ama- biraz kıza benziyordu, üçüncü cemaat abisiydi bildiğin, ama midesizin biri bununla çıktı; dördüncünün adı gizemdi, biz ona gökhan diyorduk.

hodri meydan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...