Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 söyliym küskü. argo anlamıda ordan geliyor hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 perdeye göre değişir o stor perdelerdeki halka sanırım. direk cırt cırtları da oluyor gerçi. kafam karıştı. ha evet üstteki cırt cırt oluyordu. halkaları dikey yükseliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Vingthor said: söyliym küskü. argo anlamıda ordan geliyor hatta. ben kazandım kasmayın boşuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 BabacumMostors said: Estel_Anorien said: doğru cevabı verenler arasında yapacağım çekilişle bir kişi çokonat bir kişi çikolatalı göfret biri de rulokat kazanıcak. ben böyle islami sermaye sponsorlu yarışmalara katılmam arkadaşım eti topkek, pizza kraker, eti puf versen enyse de, şölenin lupposu bile olur hani sırf Ülker olmasına rağmen hastasıyım Çokonat'ın. Hatta Kent veya Eti satın alsın Çokonat'ı, o üretsin, günde 10-20 tane tüketeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 danone, coca cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 dübel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar