Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

minicik paticik istanbul buluşması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
100 kişilik organizasyonlar planlanıo onların yanında minicik kalır bu ondan[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Mesaj tarihi:
ben gelmiom die minicik aslinda.diyorum sali gunu hava alaninda bulu$alim i ih gelmiyolar anca bole minicik yapiyolar :-p[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
Mesaj tarihi:
ben gelirsem mesh i ararım[signature][hline]
Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Mesaj tarihi:
Ararsan beni, alirim seni iskeleden.. Akarız ortamlara direk :P (Ara beni boyarim seni gibi oldu ama idare et.)[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mesaj tarihi:
heh ama kadıköy benim mekanım :) Okul orda ya biliyorum yani boğayıhatta caferağada bahariye kafede de buluşabiliriz kine[signature][hline]
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Mesaj tarihi:
rexx i de sis i de biliyorum :) gelirsem ararım[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ben yeni uyandım heh sen yatıyon ha[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Bugün yapsaydık ya da neyse biras gec oldu glb gelecek sefere...[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Mesaj tarihi:
bugün zaten gelemezdim ben kenk the babımla (10 senelik arkadaşım)la buluşacam[signature][hline]
Mesaj tarihi:
walla gelicem diyip cogu ki$i satmasin :-p

sonra minicikten ciktik buyuk bulu$ma olcakd erken minicigin de kucugu olmasin :horace:[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
Mesaj tarihi:
ewt kesin gelecek olanlar 05357237020 ye msj atsınlar nicklerini de söyleyip ve buraya belirtsinler[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
  • Yeni Oluştur...