weroqsheth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Babaya mektup Sevgili Babacığım. Burada telefon haTLarı bozuk, görüşemedik o nedenle yazıyorum. kaTLanması zor bir durumdayız. sularda akmıyor, galiba biTLendik. otelden kovulduk, iTLerle birlikte yatıyoruz. arkadaşlarla beraber kiTLesel bir facia yaşıyoruz. aTLatabilmek için biraz destek gerek. bir anlamda lastik paTLadı diye düşünebilirsin. durumu anlamışsındır. anneme söyle, eTLi pilavını çok özledim. Oğlun. CEVAP : Sevgili Oğlum. ne kadar NAHif olduğunu düşünüyor, bunu kalbinin temizliğine yoruyorum. annenle tatilimiz sırasında çeşitli NAHiylere uğrayarak dolaşıyoruz. Annene kalsa NAHcivana kadar gideceğiz iyilik haberlerini aldık Hatların düzelsin telefonla görüşürüz Baban. bu yazıyı bir yerde buldum ama çok kısaydı baya bi geliştirdim sizlere sunmak istedim.[signature][hline]Weroq Duilwen Paladin of the Light - Alliance of Light [AoL] ICQ Weroqsheth from SNN Blind Guardian L I V T Y L E R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 İLginç bir edebiyat tabii Yeni bir tür mü bu? :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 cok güsel bisiii![signature][hline]NoRmAl_KaN_eMeN_DrAqLa (edi'nin youn istei üzerine) :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 lol süper yaa[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 eheheh :)[signature][hline]Weroq Duilwen Paladin of the Light - Alliance of Light [AoL] ICQ Weroqsheth from SNN Blind Guardian L I V T Y L E R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar