Devokai Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Çünkü Ayı geçenlerde 24 saat içerisinde yemek yemezsem ölürüm falan diyordu, ben şu anda TAM 24 saattir yemek yemiyorum ve hala hayattayım. Discovery'ye inanın da, Ayı ve ULTIMATE SURVIVAL tam bir yalan dfgdfg (sanki bilmiyordunuz hehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 bence ayiya inanin, yoksa gece gelip karninizi desebilir, kalbinizi yedikten sonra usumemek icin yardigi karninizin icine kivrilip misil misil uyur sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ayı, bildiğimi ayı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 bi de ne survivali lan, arkada otoyol var, orasi bizim mahalle diyen arkadaslara devenin icinde yatmak, fil bokundan sizdirdiklari suyu icmek, donmus gole atlamak tarzi aktiviteler tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ayı dediğim bear chris ya edit: biyır gıriyls mış, CHRIS sanıyodum ben hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 http://anthonydecarolis.com/blog/wp-content/uploads/2009/01/bear_grylls_mordor.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 kolay kolay ölmez de bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 komple yicekmiş gibi duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 aquila said: bence ayiya inanin, yoksa gece gelip karninizi desebilir, usumemek icin yardigi karninizin icine kivrilip misil misil uyur sonra. dostum o luke skywalkerdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 BloodyBeast said: kolay kolay ölmez de bu O kadar emin olma. Steve Irwin de timsahlarla pvp yapıyodu, sonra vatoza kurban gitti. Bunun da hakkından gelecek bişey çıkar elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lesstroud Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 aquila said: http://anthonydecarolis.com/blog/wp-content/uploads/2009/01/bear_grylls_mordor.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar