BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 valla 3üncü seyredişim galiba ve direk 3 sezon DVDlerini sipariş verdim bile :) çok başarılı, hele aksan bitiriyo beni :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 allah kahretmesin roz ya bizim de kendi kazandıgımız paramız olsa da sipariş versek bu şekil..[signature][hline]Bornozlu Canavar The answer of the question, why we are melancholic.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ya da petrol kuyunuz :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 snn petrol kuyun mu var ? :) sanayi sitesine altyapı yaparpek karadeniz ereğlisinde petrol mü buldunuz yaw roz .)[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 ahahah koptum ... jeff *** anahtarı buldum *** yarıldık ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 bitti mi coupling? kaç gündür farklı bi şey gösteriyolar 20.00'da[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Evet tüm sezonların tekrarı bitti. (Sondan bir önceki bölümü seyretmemişim. O lezbiyenlik yanlış anlaması kopardı beni. Yalnız bazı arkadaşlar diğer kıza hasta oldular o ayrı) Yeni sezonda 4. sezonu izleyebileceğiz. (Allahım şu Buffy ve angel bitsede huzur içinde tatil yapsam. Her pazar televizyon aramak ne zor iş :))[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 yeni sezonda jeff yokmuş pek sarıcağını sanmam....[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Yeni sezonda (yeni yayın dönemi?) 4. sezon mu? O ne demek? 2 ve 3'ü izleyemeyecek miyiz yani?[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 sezon olayını bilmiyorum ama cnbce nin sitesinde bu tekrarlarla jeff e veda ediyoruz tipi bi şey yazıyodu.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 jeff'in yerine yeni bi karakter giricek diye biliyorum ama boşluğu doldurabilir mi o bilinmez.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HackerMan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 arkadaşlar unutmayalaım ki bir filmi seyretmenin püf noktaları nelerdir yanında bir kız olacak ve gözden uzak mümkünse en karanlık ve sote yerler tercih edilir. sonra filmin tadını çıkartacaksın ama seslerinizi milleti rahatsız etmeyecek milletide galeyane getirmeyin :)[signature][hline]www.simasher.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 komik.[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 jeff yerine oliver geliyo. o daha bi düzgün adammış işi warmış, çok aptal deilmiş we sorunu sekste başarısız olmasıymış jefften çok daha farklı bi karakter yani. ama gene de ii güldürüyomuş. bakalım görücez[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Yeniden, tekrar izliyorum. Çok iyiler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 aynen tekrar izliyorum bende yine güzel hep güzel son sezon hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 bu dizide sarışın hatun dışındaki bayanlar yaramaz tipsizler. jeff denilen herif dışındaki karakterler güldürmüyor özellikle başroldeki herifin aksanı bile sıkıyor. valla bazı sahneleri ileri sarıp izledim toplam 8 bölüm falan izledim devamı sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 abi kate taş bildiğin. asıl o sarışın bana çekici gelmiyor hiç. jack davenport da gayet iyi oynuyor ya çok başarılı dizi olsa keşke böyle güzel diziler yine izlesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 oha couplinge bok atılmış. sırf yastık sahnesi bile yeterlidir yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 perhaps perhaps perhaps çok özlemişim ya. bir freaks and geeks bir de coupling diziden öte şeyler ifade ediyor benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 coupling çok iyidir (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 yeni başladım arkdşın tavsiyesiyle...oha çok iyi diyorum başka bişi demiyourm..başarılı;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 4 sezon hala arşivimde durur ingiliz komedisi nin başarılı olan nadir örneklerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 tek örneği bile diyebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 ingiliz komedisi candir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar