Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Coupling

smerten

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla 3üncü seyredişim galiba
ve direk 3 sezon DVDlerini sipariş verdim bile :)
çok başarılı, hele aksan bitiriyo beni :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
ya da petrol kuyunuz :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
Evet tüm sezonların tekrarı bitti. (Sondan bir önceki bölümü seyretmemişim. O lezbiyenlik yanlış anlaması kopardı beni. Yalnız bazı arkadaşlar diğer kıza hasta oldular o ayrı) Yeni sezonda 4. sezonu izleyebileceğiz. (Allahım şu Buffy ve angel bitsede huzur içinde tatil yapsam. Her pazar televizyon aramak ne zor iş :))[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Mesaj tarihi:
Yeni sezonda (yeni yayın dönemi?) 4. sezon mu?
O ne demek? 2 ve 3'ü izleyemeyecek miyiz yani?[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin.
Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim.
Mesaj tarihi:
sezon olayını bilmiyorum ama cnbce nin sitesinde bu tekrarlarla jeff e veda ediyoruz tipi bi şey yazıyodu.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Mesaj tarihi:
jeff'in yerine yeni bi karakter giricek diye biliyorum ama boşluğu doldurabilir mi o bilinmez.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Mesaj tarihi:
arkadaşlar unutmayalaım ki bir filmi seyretmenin püf noktaları nelerdir

yanında bir kız olacak ve gözden uzak mümkünse en karanlık ve sote yerler tercih edilir.

sonra filmin tadını çıkartacaksın ama seslerinizi milleti rahatsız etmeyecek milletide galeyane getirmeyin :)[signature][hline]www.simasher.com.tr.tc
Mesaj tarihi:
jeff yerine oliver geliyo. o daha bi düzgün adammış işi warmış, çok aptal deilmiş we sorunu sekste başarısız olmasıymış
jefften çok daha farklı bi karakter yani. ama gene de ii güldürüyomuş. bakalım görücez[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
  • 5 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
bu dizide sarışın hatun dışındaki bayanlar yaramaz tipsizler. jeff denilen herif dışındaki karakterler güldürmüyor özellikle başroldeki herifin aksanı bile sıkıyor.
valla bazı sahneleri ileri sarıp izledim toplam 8 bölüm falan izledim devamı sonra
Mesaj tarihi:
abi kate taş bildiğin.
asıl o sarışın bana çekici gelmiyor hiç.
jack davenport da gayet iyi oynuyor ya
çok başarılı dizi
olsa keşke böyle güzel diziler yine izlesek
  • 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...