kingpin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 susan ablamısın ismi neydi acaba ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 yeni sezonda Jeff olmaıcakmış. Oof of. Jeffsiz olur mu ya?? :( onun yerine andrew mu ne, yine öyle abaza slak bir tip olcakmış. jeffi taklit etcenize yeni karkter yaratın bari. :([signature][hline]move thougtfuly but fast as well from heaven through the world to hell.
555 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 cnbc dergide hee o da aşmış komik sempatik bi herif yazıyodu yeni gelen herif için???[signature][hline]we are the youth of the nation TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL Zlorwf'u çok seviyorum!
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 jeff in yerine oliver geldi. o da iyi bir giris yapmis ama ben supheliyim yani jeff in yerini tutabilecegine. shadaim ve too many legs bolumleri benim favorilerim, ikisi de jeff uzerine kurulu.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Shadaim hangisi yaf biraz annatsanız?
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 israilli hatunla birbirlerinden zerre bişey anlamadan konusuyolar bayaa bi ... o bolum ... bence super bi dizi ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ...
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 hatta ve hatta bölümün tam adı da: the girl with two breasts[signature][hline]
Tarist Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 bölümün sonu: jeff-i was accepting shadaim :)
Tarist Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Bu arada emuleplusta 4.sezonun bolumlerını buldum avi formatında.6 Bölüm var toplam. Edit:www.suprnova.org da torrent halinde de varmış sezon 4 [Bu mesaj Tarist_Windveil tarafından 04 Temmuz 2004 02:24 tarihinde değiştirilmiştir]
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 ben hala bu diziyi inanılmaz komik falan bulmuyorum. seinfeld, just shoot me, king of queens falan ile karşılaştırınca sönük kalıyor nedense.[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 yok artik daha neler. tamam zevk meselesi falan ama.. yok artik.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 king of queens bence mok gibi boyuna birbirlerine bakıp espri yaptıklarını zannediolar. arthur ise her halta bagırıo. su anda daha da sinirleniorum yarabbim ne kadar ezik bi sitcomdur bu ya[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir".
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 King of queens'te bence Dpug'ın tripleri çok komik, sinirlendiği zamanlarda özellikle. Just shoot me bence çok güzel bi sitcomdu. Seinfeld'e zaten laf yok! O dizi üstü bişey.[signature][hline]move thougtfuly but fast as well from heaven through the world to hell.
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 herşey bi yana da voic3, imzana çok hisliymiş ve derin mesajlar veriomuş, hahhaha koptum sabah sabah , gargara yaparken boğulan bi almanın son sözlerine benzio ama yanılmış da olabilirim tabii :D[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 AA! Ben şimdiki bölümü izlememişim?! Hayret..[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. [Bu mesaj Eraq tarafından 05 Temmuz 2004 20:09 tarihinde değiştirilmiştir]
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 efsane bi bölümdü ya -jane'in sesini duyunca senin de çenen gerilmiyo mu? -ırrggh hmmff artık gerilicek[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 "Behold ye Angels! I Have created The Ass!" :D[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim.
Private Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Ya arkadaşlar çok hoş dizi denk geldikçe izliyorum tam ne saatler arasında hangi günler yayınlanıyor mümkünse söyleyebilr misiniz?[signature][hline]Only privates can be hero!
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 gene yönetti[signature][hline]Bornozlu Canavar The answer of the question, why we are melancholic..
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 haftaiçi her gün 20:00 tekrarı da aynı gece 1:00[signature][hline]
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 -you told me she was dead -i overreacted :lol: jeff abi..[signature][hline]Şuutoooo !!!...
Öne çıkan mesajlar