Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Coupling

smerten

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
yeni sezonda Jeff olmaıcakmış. Oof of. Jeffsiz olur mu ya?? :(
onun yerine andrew mu ne, yine öyle abaza slak bir tip olcakmış. jeffi taklit etcenize yeni karkter yaratın bari. :([signature][hline]move thougtfuly but fast as well
from heaven through the world to hell.
Mesaj tarihi:
cnbc dergide hee o da aşmış komik sempatik bi herif yazıyodu yeni gelen herif için???[signature][hline]we are the youth of the nation
TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL

Zlorwf'u çok seviyorum!
Mesaj tarihi:
jeff in yerine oliver geldi. o da iyi bir giris yapmis ama ben supheliyim yani jeff in yerini tutabilecegine. shadaim ve too many legs bolumleri benim favorilerim, ikisi de jeff uzerine kurulu.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
Bu arada emuleplusta 4.sezonun bolumlerını buldum avi formatında.6 Bölüm var toplam.

Edit:www.suprnova.org da torrent halinde de varmış sezon 4

[Bu mesaj Tarist_Windveil tarafından 04 Temmuz 2004 02:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben hala bu diziyi inanılmaz komik falan bulmuyorum.
seinfeld, just shoot me, king of queens falan ile karşılaştırınca sönük kalıyor nedense.[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki:
hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
Mesaj tarihi:
king of queens bence mok gibi boyuna birbirlerine bakıp espri yaptıklarını zannediolar. arthur ise her halta bagırıo. su anda daha da sinirleniorum yarabbim ne kadar ezik bi sitcomdur bu ya[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir".
Mesaj tarihi:
King of queens'te bence Dpug'ın tripleri çok komik, sinirlendiği zamanlarda özellikle.

Just shoot me bence çok güzel bi sitcomdu.

Seinfeld'e zaten laf yok! O dizi üstü bişey.[signature][hline]move thougtfuly but fast as well
from heaven through the world to hell.
Mesaj tarihi:
herşey bi yana da voic3, imzana çok hisliymiş ve derin mesajlar veriomuş, hahhaha koptum sabah sabah , gargara yaparken boğulan bi almanın son sözlerine benzio ama yanılmış da olabilirim tabii :D[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın
Mesaj tarihi:
AA! Ben şimdiki bölümü izlememişim?!
Hayret..[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin.
Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim.

[Bu mesaj Eraq tarafından 05 Temmuz 2004 20:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
"Behold ye Angels! I Have created The Ass!" :D[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin.
Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim.
Mesaj tarihi:
Ya arkadaşlar çok hoş dizi denk geldikçe izliyorum tam ne saatler arasında hangi günler yayınlanıyor mümkünse söyleyebilr misiniz?[signature][hline]Only privates can be hero!
  • Yeni Oluştur...