jankis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 süper bölümdü ya pisuvar sahnesinde patrick in mimiklere yarıldım ben zaten euahaeu[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 bölümün sonunda yarıldım patrick'in jeffle karşılaşması puahua ass beach !![hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) [Bu mesaj jankis tarafından 02 December 2003 22:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Zevkler ve renkler cok gorecelidir, bu yüzden kesinlike ve kesinlike "most certainly"tartisilir..Tartısılmamıs olsaydı su anda EMİNİM ki cok farklı bi yerde ve sekilde yasıyor olabilirdik "Smerten". Neyse dizi hakkında soyliyebilecegim tek sey, turk halkına cok hitap ettigidir...yapabildgimiz yegane espri tarzının bel altı ve iliskiler uzerıne tasarlandıgını dusunursek. Bence cok komik, muhakkak izlenilmesi gerekiyor.iliskiler uzerıne en iyi matrak gecen dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 bir accayip yorum..Sinowhatrecup bolum suferdı ya hatun threesome(bole yazılıyo herhal) yanlıs anlamasına oldum zaı[hline]a.k.a. Duxus --------- Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 gene süperdi ya, hele o son final sahnesi harikaydı :) telesekreter olayıda güzeldi[hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 auhauhuhauahuha jeff naptı öyle düştüm yere be[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 oh jeffffrey! ehuae yataktan uçtum ya öyle böyle değil ya süper bölümdü, julia ablamıza da ucundan hasta oldum ayrıca ;)[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 hele o garsonlu sahneden adam 5-10 kez sordu ya off abi başım ağrıdı gülmekten ehe[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 ya hatırlatmak için diziden önce her salı güncellesenize bu topici ben unutuyorum diziyi abi[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 vay be ilk defa coupling'de güldüm yani ciddi ciddi. jeff'in soyunma sahnesinde oley dünya tersine dönüyor[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 bu bölümü az önce izledim, o soyunma sahnesi süperdi. Bakamadım bir ara :)[hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Harbi iyiydi dünkü bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Harika bi bölümdü tek kelimeyle, gecenin bi vakti yerlere yattım Hele Jeff'in striptizi "Oh Jeffrey"[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool Night! I live along the creatures of the night? hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 "Oh Jeffrey" noktasında Jeff'in yüz ifadesine koptum ben de. Garsonda da deli güldüm çünkü hakikaten hak verdim acıdım adama, işkence etmenin manası yok ki bu kadarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Sanki bölümlerin süresi kısalmış, eskiden reklamlarla bir saate yakındı 40 45 dk idi bölümler şimdie 25 dk civarına inmiş, tak diye bitiyor[hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 eha süperdi dün akşamki ya.tuvalette kadın steve'i gördüğü sahne sçok iyiydi. ya tapıyorum bu diziye ya...[hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran hap yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 öksürmeye oldukça müsait bir durumdayken "oh jeffrey" sahnesini önce 5 dakikalık bir kakaha tepinmesi ile karşılayıp hemen ardından 10 dakikalık öksürme seansı ile kapatınca bir sahne için öbür dünyayı boylayacaktım ama harbi de o sahne için değerdi değmez miydi???[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 dün kimse izlemedi mi ya? "I'm Giselle.."[hline]La ultima noche que pas contigo, La llevo guardada como fiel testigo De aquellos momento en que fuiste ma Y hoy quiero borrarla de mi ser The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 dün jeff'in kadınlar hakkında öğrendiği gerçekler süperdi bi de telefonda konuşma olayı aeuhau[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 and I'm Dick Darlington[hline]Hey little Donna Sweet little Donna Goodbye Donna ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 susan slept with australia! rofl :)[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Jeff'in saçma sapan deyimleri müthiş ya. Giggle Loop, Visual Access Area, Melty Man, Nudity Buffer vs. [Bu mesaj Eraq tarafından 03 January 2004 18:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 tavsiyeniz uzerine 3 sezonuda cektim, izlemeye basladim :) Eskiden i BBC de Game On die bir dizi vardi, oda bunu havasinda bir diziydi ve cok cok guzeldi ara ara bulamiorm bir turlu, eger hala tekrarlari oynuorsa mutlaya izleyin onuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 geçen gece saat 2 gibi uyandım baktım coupling oynuyo, oturdum izledim, dehşetti. haha aklıma geldikçe gülüyorum paso. jeff sarhoş oldu durmadan naked, naked, woman, naked woman, woman. naked woman, naked woman, naked naked diyodu hhaha[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 abicim "hit the jackpot" dişye buna derler herhaş[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar