Powerline Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Selamlar. Elimde ikisi de var, Death's Head Crossbow(Talonstrike)(hc) bariz üstün gibi duruyor biraz crit ve damage dışında, fakat diğerinin de %4 şans ile anlık %50 damage gibi bir özelliği var. MM oynuyorum ve ikisi arasında arp ve attack power olarak DHC(Talonstrike)(hc) daha yüksek değerler gösteriyor karakter ekranında. Sizce hangisini kullanmalıyım? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ne oynuyosun? kılass? MM oynuyorum yazıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Powerline Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Bow sorusu sorduğuma ve MM oynadığıma göre elbette hunter oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 level kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Powerline said: Bow sorusu sorduğuma ve MM oynadığıma göre elbette hunter oynuyorum. MM yi görmedim de sadece hunter mı kullanıyor sanki bow u? başka class da olabilir diye düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Powerline Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Thaumiel said: level kaç? Leve 12 hocam, talentleri yeni yeni vermeye başladım, iki talent verdim MMye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 aahgazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Bu başlıkta da görüldüğü üzere senin crit e ihtiyacın yok, yeteri kadar vuruyorsun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 saddsadsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ahah crit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Powerline Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Arkadaşlar ciddi bir soru sordum. Bilgi verebilecek biri varsa söylesin. Sululuk yapmak, post kasmak için mesaj atmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 sagdaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ben olsam longbowu kullanırdım, çünkü daha artist hem o equip özelliğinin cooldownı filan yoksa baya ağız kırabilir, denemedim bilmem tabi sadece tahmin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 aa xbowmus sagdaki, ben olsam ben de xbow kullanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Bu soruyu sormaktansa dummy karşısına geçip 3 dakika denesen ikisinide? Max dps yaptığını kullan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 bak bu da dikkate alınması gereken bi fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 zed iyi de duration tüketme bug ı var sanırım hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Powerline Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Zed'in özelliği biraz daha ağır basıyor gibi. Bosslar karşısında denemeden emin olamayacağım sanırım. Sağolun arkadaşlar. Forçen hocam wowhead'ın karşılaştırma özelliğini bilmiyordum çok teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ne demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Zod kullan MM hunter olarak kullaniyorum o %4 yazan kısmına yakında nerf gelecek gibime geliyor, acayip bir proc olayı var peş peşe 3 kere procladıgını gordum.Kısacası ota boka procliyor bu meret.Volley atarken bile procliyor.o Proc critliyor bide.O proc olayı onu su anda bence en iyi hunter silahı yapar.Tam olarak bilmiyorum ama eğer Arpen build MM isen dolasan rivayetlere gore bu silahın proc u Arpenden de etkileniyor.Zod u kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 abi icc 25 man drop axe ve bu bow ftw tartışılmaz bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 bryntroll alan arenaya koşuyor zaten. gfdkhjgf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 zod, damage in %4-5 lik kısmını oluşturuyor ve en güzel MM hunterlara gidiyor, diğer bowdan kazanacağın statlarla da sanırım damagine bu kadar katkı anca yapabilirsin(belki yapamazsın). Zodu kullan derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar