Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
...kim olsaydı aynısı olacaktı...

dünyanın en yavan ve ilkokul savunma cümlesidir lan, yapmayın artık.

iktidarda hangi parti olursa olsun, yanlış bir şey yapıyorlarsa saydırmak bizim hakkımız tabi ki.
Mesaj tarihi:
En buyuk yanlısları turkıye / istanbul imajı yaratırken kutsal mekanları kullanmalarıydı. Hayır tum camıler restore, reklamlarda kutsal mekanlar ön planda, katologlarda aynı sekıl.

Abi gelen adam 5 vakıt namazmı kılıcak bu kadar camılerı restore ettırıyorsun ? Yani bir roma kultur baskentı olarak kılıselerı on plana cıkarsa ne kadar ceker bizi ?

Yanlıs anlasılmasın dındar bır adamımda, islam demek akıl demek abi. Bu nasıl bır kazmalıkdır.
Mesaj tarihi:
iyi de tanıtılan camiler öyle alelade camiler değil ki, ayasofyayı, sultanahmeti, süleymaniyeyi tanıtmayıp nereyi tanıtıcaksın? buralar cami olmanın yanısıra turistler için de ilgi çekici, birer tarihi eser statüsündeler yani.

ha daha ciddiye alınsaydı çok daha iyi bi proje üretilseydi keşke evet, gönül ister ki biz de o seviyeye gelelim. ama şimdi topluca bedava konser düzenlenmesine "vatandaşın parasıyla halka konser dinletiyolar" diye yaklaşmak da abes yani.
Mesaj tarihi:
suleymaniye dediğin camii, osmanlı mimarisinin doruk noktasıdır yahu.

Tarihi değeri, estetik değeri, mimari değeri, paha bicilmez bir mekan süleymaniye.

"aga camiye namaz kılmaya gelecekler ayakkabıları caldıracaklar sonra bok turist gelir bi daha türkiyeye!!!" mantığıyla kültür baskendite olduk.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Bazen küfrede ede geliyorum işe, trafikte çektiğim eziyet, magandası, kırosu, dingili olmasına rağmen boğazdan aşağıya bakınca bütün sinirim geçiyor. Soruyorum biz hakediyomuyuz acaba İstanbulun güzelliğini? Bu ülkede yaşayan ve hakedenlerin hürmetine mi tadabiliyoruz İstanbul'un güzelliğini diye soruyorum kendime.
Neyse içlendim şu fotoğraflara bakınca
Milliyet Galeri
  • Yeni Oluştur...