xieon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 İyi akşamlar sevgili spor sever patiler sizlere bir sorum olacaktı, şimdilerde dersler ve benzeri durumlardan dolayı spor yapmaya gitmek gibi şeylere pek vakit ayıramıyorum bu yüzden evde birşeyler yapmaya karar verdim ve bu tarz videolar http://www.metacafe.com/watch/925256/how_to_get_six_pack_abs_in_6_minutes_on_your_couch_this_works/ buldum. Sizce buradaki hareketler ve egsersiz sayıları yeterli midir? Bunun dışında bu evde çalışmak için daha fazla ayrıntılı bilgiye nereden ulaşabilirim. Cevaplar için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Youtube dan oldschool training diye arat. Sadece kendi vücud ağırlığın ile yaptığın hareketler. Mekikdi, şnavdı, barfiksdi, dipsdi, amuda presdi v.s. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Hemen bu sayfada P90X diye bir programın konusu var, oraya bir bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 p90x indir torrentten fılan.ısıne yarar baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=OxKO2JuHcCY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Vücud kıllarından da kısmen kurtulmuş bu program sayesinde, oda cabasi olmuş :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Bu önce sonra fotoları ve videoları iyi ama bu tür programlara başlamadan önce o yağlı vücutlarının altında belli bir kas taşıyor bu adamlar. Çok kilolu olduklarından olabilir, genetik olabilir, daha önceden çok spor yaptıklarından olabilir ya da bunların kombinasyonlarından olabilir tam bilmiyorum. Çelimsiz yağ tulumu bir adam kalkıp da böyle bir programla 3 ayda 20 kilo verirse baya incelse de yine çelimsiz oluyor. Ben de %25 gibi yağ oranıyla başlayıp %15 lerin biraz altına inmiştim ve çok büyük hayal kırıklığına uğramıştım. Yine de deneyip ortaya ne çıktığını görmekte fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ben spora da gittim kısa dönem de olsa orada kas oranım baya yüksek çıktı hatta hoca hani tam olarak spor yapma amacın ne dedi. Şimdi kiloma göre kas oranım yüksek ama bir six pack bir biceps fışkırmıyor vücudumdan fakat metobolizmam falan gibi şeyler sanirim spora uygunmuş göbek falan da yok pek. Bir yandan kilo da almaya çalışıyorum amacım az da olsa bir egsersiz. Zaten istediğim kiloya ulaşınca daha profesyönel birşeyler deniyebilirim. Bu arada px90 mi nedir ona bir bakayım cevaplar için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar