Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evde egsersiz yapmak

xieon

Öne çıkan mesajlar

İyi akşamlar sevgili spor sever patiler sizlere bir sorum olacaktı, şimdilerde dersler ve benzeri durumlardan dolayı spor yapmaya gitmek gibi şeylere pek vakit ayıramıyorum bu yüzden evde birşeyler yapmaya karar verdim ve bu tarz videolar

http://www.metacafe.com/watch/925256/how_to_get_six_pack_abs_in_6_minutes_on_your_couch_this_works/

buldum. Sizce buradaki hareketler ve egsersiz sayıları yeterli midir?

Bunun dışında bu evde çalışmak için daha fazla ayrıntılı bilgiye nereden ulaşabilirim. Cevaplar için teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

Bu önce sonra fotoları ve videoları iyi ama bu tür programlara başlamadan önce o yağlı vücutlarının altında belli bir kas taşıyor bu adamlar. Çok kilolu olduklarından olabilir, genetik olabilir, daha önceden çok spor yaptıklarından olabilir ya da bunların kombinasyonlarından olabilir tam bilmiyorum.

Çelimsiz yağ tulumu bir adam kalkıp da böyle bir programla 3 ayda 20 kilo verirse baya incelse de yine çelimsiz oluyor. Ben de %25 gibi yağ oranıyla başlayıp %15 lerin biraz altına inmiştim ve çok büyük hayal kırıklığına uğramıştım. Yine de deneyip ortaya ne çıktığını görmekte fayda var.
Sosyal ağlarda paylaş

ben spora da gittim kısa dönem de olsa orada kas oranım baya yüksek çıktı hatta hoca hani tam olarak spor yapma amacın ne dedi. Şimdi kiloma göre kas oranım yüksek ama bir six pack bir biceps fışkırmıyor vücudumdan fakat metobolizmam falan gibi şeyler sanirim spora uygunmuş göbek falan da yok pek. Bir yandan kilo da almaya çalışıyorum amacım az da olsa bir egsersiz. Zaten istediğim kiloya ulaşınca daha profesyönel birşeyler deniyebilirim. Bu arada px90 mi nedir ona bir bakayım cevaplar için teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...