Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

OSI Europa oynayan varmı ?


Frankjin

Öne çıkan mesajlar

  • 3 hafta sonra ...
Merhaba arkadaşlar,

Bende Osi de başlamayı düşünüyorum 5 yıllık aradan sonra. Client'ı indirdim ve 14 günlük deneme hesabı yaratarak oyuna bağlandım.

Her zaman istediğim ve hiçbir zaman internetcafe de para vererek kastığımız için yapamadığım Tamer olayına daldım direk :)

Pek bir popülasyon göremedim oyunda hele ki Türk hiç göremedim. Free Shardlarda oyun çok farklıydı osi ye göre bu yüzden Türk arkadaşlarla kontağa geçmek faydalı olacak diye düşünüyorum.

[email protected] adresini ekleyebilirsiniz. Görüşelim toplaşalım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bende aynı şekilde deneme accountu ile oyuna başladım ve ilk izlenimlerimiz aynı olmuş. Populasyon az, Türk hiç göremedim. Belkide isimlerimizin Türkçe olmayışından biz öyle sanıyoruzdur :) ah o sphere free shardlar bizi alıştırmış şuan buradaki sistem çok karmaşık ve kafa karıştırıcı geliyor. Bende sphere mantığıyla önce para kazancak bir karakterim olmalı diye carpentry lumberjack açtım odun topluyorum şimdilik. Birkaç kişiye özel mesaj attım ben senide msn e ekledim. Online olunca kabul edersin. Ultima bu. Tek başına zevki çıkmaz. Şimdiden memnun oldum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 7 ay sonra ...
Europa da millet en çok nerede takılır? Şöyle kalabalık görmek istiyor gözlerim. En son osiye girdiğimde brit bankda yürüyecek yer yoktu şimdi bir tek kişi bile yok :/ Luna malas banka felanda baktım pek kimseyi göremedim sadece new haven kalabalıktı. Oda 4-5 kişi.

Ek olarak: Sıkıntıdan britten başlayıp koşa koşa etrafı gezerken etrafta saçma sapan duran eşyalar gördüm havada asılı portrait olsun, kımıldatılabilir(yani seçilebiliyor statik değil) rock olsun, water bucket olsun. Bunlar çalınabilen rare itemlar mı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...