Frankjin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Merhaba arkadaşlar ben yeni başladım osiye europa oynayan varsa yazsın tanışalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Msg attım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Querral Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 OSI'ye hoşgeldin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Europe değil Europa desem gereksiz bir laf mı olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frankjin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Querral said: OSI'ye hoşgeldin :) hoşbulduk saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 europada yıllardır üşenipte kasmadığım ezik bi tamerım atlantictede birkaç crafterım var. 2 yıldır oynuom hala bi baltaya sap olamadım :D ezik olmayı seviyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kspong Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Hoş geldin haala guilde almadularmı seni =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Guild beni bozar hem europada çok takılmıom :) bırakında yaşıyım eziklimi doya doya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 abi bende oynamak istiyorum ne yapmam gerekiyor birisi bana pm olarak atabilirmi? craft olarak rp yapmak istiyorum yani. kafamdaki sorular; kaç oyuncu online oluyor gün içerisinde? ekşın varmı? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lupicor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Bende başladım Europe da oynayan arkadaşlar varsa iletişime geçsinler lütfen yardımlaşalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lacryme Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Merhaba arkadaşlar, Bende Osi de başlamayı düşünüyorum 5 yıllık aradan sonra. Client'ı indirdim ve 14 günlük deneme hesabı yaratarak oyuna bağlandım. Her zaman istediğim ve hiçbir zaman internetcafe de para vererek kastığımız için yapamadığım Tamer olayına daldım direk :) Pek bir popülasyon göremedim oyunda hele ki Türk hiç göremedim. Free Shardlarda oyun çok farklıydı osi ye göre bu yüzden Türk arkadaşlarla kontağa geçmek faydalı olacak diye düşünüyorum. [email protected] adresini ekleyebilirsiniz. Görüşelim toplaşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastNight_ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Bende aynı şekilde deneme accountu ile oyuna başladım ve ilk izlenimlerimiz aynı olmuş. Populasyon az, Türk hiç göremedim. Belkide isimlerimizin Türkçe olmayışından biz öyle sanıyoruzdur :) ah o sphere free shardlar bizi alıştırmış şuan buradaki sistem çok karmaşık ve kafa karıştırıcı geliyor. Bende sphere mantığıyla önce para kazancak bir karakterim olmalı diye carpentry lumberjack açtım odun topluyorum şimdilik. Birkaç kişiye özel mesaj attım ben senide msn e ekledim. Online olunca kabul edersin. Ultima bu. Tek başına zevki çıkmaz. Şimdiden memnun oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 hesap arayanlar için http://forum.paticik.com/read.php?27,4300392 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Bende açtırdım accu yeniden daha önce bana uo için ulaşan arkadaşlar msnden bidaha mesaj atabilirlerse sevinirim toplayalım ekibi tekrardan Bonjo kod adlı gay arkadaşımızda teşrif eder sanırım yakın zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Konuşma emir zamanında aç dedik acc yi açmadın , şimdi ekmek yok sana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Msnden titret bi ara kim var kim yok bi bakalım baracoon yapmaktan sıkıldım tek başıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Europa da millet en çok nerede takılır? Şöyle kalabalık görmek istiyor gözlerim. En son osiye girdiğimde brit bankda yürüyecek yer yoktu şimdi bir tek kişi bile yok :/ Luna malas banka felanda baktım pek kimseyi göremedim sadece new haven kalabalıktı. Oda 4-5 kişi. Ek olarak: Sıkıntıdan britten başlayıp koşa koşa etrafı gezerken etrafta saçma sapan duran eşyalar gördüm havada asılı portrait olsun, kımıldatılabilir(yani seçilebiliyor statik değil) rock olsun, water bucket olsun. Bunlar çalınabilen rare itemlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Europa ya basladım ben de. Ilk kez runuo oynuyorum, cok garip geldi. Dolayısıyla soracak cok seyim oluyor. Oynayanlar eklesin beni, tanısır konusuruz.. msn [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Sürekli aklıma gelip duruyor UO günleri, UO yılları.. arkadaşlarla içimizde hep bir uhde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ilk başladığım zamanı hatırlıyorum Uo'ya... ilk Mmog. Ne heyecandı, Brit Bankın orda kalabalık ve yazışmalar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar