Hasancan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Merhaba, Mevuzuyu anlatayım kısaca, bir ürün alacaktım arkadaşıma 220ye gg'de vardı. 200ede sahibindende. 200e satan adama dedim ürünle ilgileniyorum, şunu GET yapalım üstüne %7ni koy falan. Sonra baktım gg'de ürün 235 milyon olmuş. Ben bu adamla msnden konuştum sonra yok olmaz dedi bende iyi o zaman gittigidiyordan alırım madem dedim. Meğerse gittigidiyorda 235e satan buymuş ama bana söylemiyo. Sabaha bi uyandım baktım 240 olmuş filan ama benim jeton hala düşmedi. O günde gg'de %5 indirim vardı hadi alayım dedim aldım. Kargo gelince adamın ismini gördüm ve gg'deki ve sahibinden.com'daki adamların aynı kişi olduğunu farkettim. özelden mesajda attım falan hiç iplemiyo yüzü yok cevap vermeye. Bide bana ağlak alıcı diye belirterek 1 puan vermiş. Şimdi bu adamın bende gg hesabı, sahibinden hesabı ve hotmaili var. Bu serseriye bir pislik yapmak istiyorum. Çok ciddiyim, her türlü yaratıcı düşüncenize açığım, adama bir şekilde boşuna kargo ücreti filan ödetebilirmiyim? Sonuna kadar giderim bu işin... En olmadı adamı spam maile filan boğmak istiyorum, napabilirim önerileriniz var mı? teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 get yapmak ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 açık adresi var pakette git döv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasancan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 adam izmirde yoksa gider döverim hakkaten... Get yapmak güvenli alışveriş moduna sokuyo yani gittigidiyorun tarzna dönüyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 kendi düşen ağlıyor arkadaş hiç mi atalarımızdan ders almadınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 adresi ver ben döveyim o zaman. pahalıya patlar ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 100'er kağıt gönder sen biz dorukla gidelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasancan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Fistan said: kendi düşen ağlıyor arkadaş hiç mi atalarımızdan ders almadınız Haklısınız valla, hiç düşünemedim ya bide arkadaşıma hediye aldım yani bunu, daha da gıcık oldum. ***(küfür sizin yaratıcılığınıza kalmış) herif 5 milyonun hesabını yapıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 hasancim boyle kufurlu filan yazmaya devam edersen, beline vericem cekici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 sen kaç milyonun hesabını yapıyosun şu an peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 adamın cep telefonunu ver eshota yazayım izmirli sibel saati 50 lira diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasancan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 yav said: sen kaç milyonun hesabını yapıyosun şu an peki? ben sahtekarlıgın hesabını yapıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 sahtekarlık değil ki bu uyanıklık kategorisine giriyor temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 DoruK said: adamın cep telefonunu ver eshota yazayım izmirli sibel saati 50 lira diye. bikere konaktaki iskelenin karşısındaki wcye girmiştim ben o tuvalete de yazabilirsin bak çok gayimsi mesajlar vardı. itinayla... gibi başlayan mesajlar dfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 mailini 4chan a ver guzel bi hikaye uydur. yada incisozluk te mail saldırısı falan duzenle elemana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasancan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Fistan said: sahtekarlık değil ki bu uyanıklık kategorisine giriyor temiz. iyi öle olsun bakalım 8-), gün gelir devran döner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 acıma yetime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 adam bir şey yapmamış ki, gg'deki de benim ama onu alma gel daha ucuzunu al mı desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasancan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 razzRaziel said: adam bir şey yapmamış ki, gg'deki de benim ama onu alma gel daha ucuzunu al mı desin. Yorumsuzum tamam... Etik olarak bence yaptığı çirkin. gg'dekini alayım bende o zaman kusura bakmayın adama dedim ki gidip çat 5 milyon fiyat arttırmış alcağımı bildiği için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 olur abi oyle seyler illaki satıcılar kendi karını dusunecekler.hem dediğin gibi 5 TL lik bir olaysada hic kendını uzme canını sıkmaya değmez.en fazlada notunu dusuk verebılırsın heralde gg de sistemi bilmiyorum ama artık nasıl oluyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ben olsam 20 lira daha arttırırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Hasancan said: razzRaziel said: adam bir şey yapmamış ki, gg'deki de benim ama onu alma gel daha ucuzunu al mı desin. Yorumsuzum tamam... Etik olarak bence yaptığı çirkin. gg'dekini alayım bende o zaman kusura bakmayın adama dedim ki gidip çat 5 milyon fiyat arttırmış alcağımı bildiği için... sen peki arkadaşım sana iyi günler ben bu malı almıyorum desen,gg dan alsan,aradaki farkı da vermiyeceksin ama sen adamı tehdit etmiş bak gider oradan alırım bana böyle satmazsan diye adamda sana sevgilerini yollamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Gittigidiyor'un kurallarında, siteye koyduğun bir malı başka bir açık arttırma sitesinde satışa koymak yasak değil mi? Aynı şey sahibinden.com da da geçerli değil mi? Şikayet et adamı telefon falan et, böyle böyle dolandırıldım, sitenizde gördüm, aynı ürünü başka siteye de koymuş, ikisinin de fiyatını arttırarak beni kandırdı, aynı ürünü iki yere koymak yasak değil mi? desene adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Bu ürün bide bikaç tane olmayan bişeyse, elinde sadece 1 tane varsa gittigidiyora kesin şikayet et aynı ürünü başka yerlere koyuyor, böyle kandırıyor fiyat yükseltiyor de. Sonuçta 2 kişi aynı malı iki siteden alsa, tekine malı yollayamayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ee nolucak öyle olunca? dövücekler mi adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar