Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gittigidiyor-Sahibinden.com üzerinden pislik yapmak?

Hasancan

Öne çıkan mesajlar

Merhaba,
Mevuzuyu anlatayım kısaca, bir ürün alacaktım arkadaşıma 220ye gg'de vardı. 200ede sahibindende. 200e satan adama dedim ürünle ilgileniyorum, şunu GET yapalım üstüne %7ni koy falan. Sonra baktım gg'de ürün 235 milyon olmuş. Ben bu adamla msnden konuştum sonra yok olmaz dedi bende iyi o zaman gittigidiyordan alırım madem dedim. Meğerse gittigidiyorda 235e satan buymuş ama bana söylemiyo. Sabaha bi uyandım baktım 240 olmuş filan ama benim jeton hala düşmedi. O günde gg'de %5 indirim vardı hadi alayım dedim aldım. Kargo gelince adamın ismini gördüm ve gg'deki ve sahibinden.com'daki adamların aynı kişi olduğunu farkettim. özelden mesajda attım falan hiç iplemiyo yüzü yok cevap vermeye. Bide bana ağlak alıcı diye belirterek 1 puan vermiş. Şimdi bu adamın bende gg hesabı, sahibinden hesabı ve hotmaili var. Bu serseriye bir pislik yapmak istiyorum. Çok ciddiyim, her türlü yaratıcı düşüncenize açığım, adama bir şekilde boşuna kargo ücreti filan ödetebilirmiyim? Sonuna kadar giderim bu işin... En olmadı adamı spam maile filan boğmak istiyorum, napabilirim önerileriniz var mı?
teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

kendi düşen ağlıyor arkadaş
hiç mi atalarımızdan ders almadınız

Haklısınız valla, hiç düşünemedim ya bide arkadaşıma hediye aldım yani bunu, daha da gıcık oldum. ***(küfür sizin yaratıcılığınıza kalmış) herif 5 milyonun hesabını yapıyo...
Sosyal ağlarda paylaş

razzRaziel said:

adam bir şey yapmamış ki, gg'deki de benim ama onu alma gel daha ucuzunu al mı desin.

Yorumsuzum tamam... Etik olarak bence yaptığı çirkin. gg'dekini alayım bende o zaman kusura bakmayın adama dedim ki gidip çat 5 milyon fiyat arttırmış alcağımı bildiği için...
Sosyal ağlarda paylaş

Hasancan said:

razzRaziel said:

adam bir şey yapmamış ki, gg'deki de benim ama onu alma gel daha ucuzunu al mı desin.

Yorumsuzum tamam... Etik olarak bence yaptığı çirkin. gg'dekini alayım bende o zaman kusura bakmayın adama dedim ki gidip çat 5 milyon fiyat arttırmış alcağımı bildiği için...

sen peki arkadaşım sana iyi günler ben bu malı almıyorum desen,gg dan alsan,aradaki farkı da vermiyeceksin ama sen adamı tehdit etmiş bak gider oradan alırım bana böyle satmazsan diye adamda sana sevgilerini yollamış.
Sosyal ağlarda paylaş

Gittigidiyor'un kurallarında, siteye koyduğun bir malı başka bir açık arttırma sitesinde satışa koymak yasak değil mi? Aynı şey sahibinden.com da da geçerli değil mi? Şikayet et adamı telefon falan et, böyle böyle dolandırıldım, sitenizde gördüm, aynı ürünü başka siteye de koymuş, ikisinin de fiyatını arttırarak beni kandırdı, aynı ürünü iki yere koymak yasak değil mi? desene adamlara.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...