Vulgar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 selam uo gmlerin sizli bizli, noktalama işaretlerine dikkat ederek ve cumle başlarında Büyük harfle başlamasından, adminlerin modların artist olmasından cok sıkıldım delikanlıysanız teke teke gelin lan diycem ama sonra tırsıyolar =( bu internet agalarından sıkılan tek insan benim glba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulgar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 bazı internet sozluklerinde bayan üyeler istediği için üye uçuran kekolar bile var.. Kızlar, istediği herşeyi yapan erkeklerin, sadece kafasını okşar unutmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 kes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulgar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 güzel insan büyük ihtimalle tanımadığn bir insana gerçekte kes demessin ne için bana kes diyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Tanımadığı insan yolda çevirip kendisine bunları söylemeye başlasa ona da kes der bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulgar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 ben ona soylemedim topic açtım bence arkadaş biraz canı sıkılmış normal... cuma akşamı asosyal ergenler gibi nette dolaşıyo boyle saçma topiclere giriyo artistlik yapıyor gecenin sonundada 3 kez gider rahat lol dsfdsfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 işte bu adam nasıl desem. katıksız gerizekalı eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 şükrü değil mi ihbin ihbin ihbin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar