Anelor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 burtonesk said: pogodi said: melissa p babandır AHHAHAHA ahahah bu cok iyiydi gercekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 bence sigara içen erkek,sigara içen kızla kız düzgün öpüşüyorsa bayılır yani öpüşmeye.ama düzgün öpüşüyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 o ne demek abi nasil duzgun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 forest gump gibi olunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Queen said: lise 1deki özel ders hocasıyla öpüşmek de ilginçmiş yani, melissa p. hesaaaaaaaaaabı vaniLLe said: pogodi said: melissa p babandır adfsjkdfkjsdf ahahaha koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coblck Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 öpüşmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 vaniLLe said: o zaman ya senin icin sigarayi birakcak bi hatun bul ya da öpüsme sigara icenlerle. sigara icen birine, icen birisiyle öpüsmek bu kadar yivrenc gelmez cünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 ağzından mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 eger sigara icmediysen ve karsidaki kisi daha yeni sondurduyse sigarayi gercekten komur yaliyormus gibi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 içsin sorun yok bende içiyorum baca gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Anelor said: o ne demek abi nasil duzgun abi haha bunu en güzel öpüşmede acemi bir kız ve usta olan bir kızla deneyerek onaylayabilirsin go go! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 balon said: Anelor said: o ne demek abi nasil duzgun abi haha bunu en güzel öpüşmede acemi bir kız ve usta olan bir kızla deneyerek onaylayabilirsin go go! Sen acemiysen onuda anlayamazsın. Disclaimer; sen derken geneli kastediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 bırak kızla öpüşmeyi, sigara içen adamlardan samimi olduklarınla tokalaşma sonrası şöle bi yarım sarılma durumu oluyor ya. orada bile "oo key.. fazla yaklaşma. kazağım sigara kokacak senin yüzünden" diyip içimizden arada tutuyorum o tokalaşmayı. maksat aman eleman yanaşmasın çok.. ha bi de çok yakınına girmiş yakın zamanda sigara tüketmiş kızın nefesi fecidir. koltukta falansan kafanı da kaçıramazsın bi yere. işin yoksa çek ağız kokusunu.. yapmayın, olmadı sakız çiğneyin paso.. yoksa benden isteyin. her zaman sakız bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Abi kızı gerçekten sevdikten sonra sigara kokusuymuş, tadıymış, şuymuş buymuş hikaye.. Git gözünün içine her baktığında eriyebildiğin bi kız bul nelere katlanıyorsun onun için aklın almaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 bana sigara demeyin olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=irGUolvbZyc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 wastyrx said: Abi kızı gerçekten sevdikten sonra sigara kokusuymuş, tadıymış, şuymuş buymuş hikaye.. Git gözünün içine her baktığında eriyebildiğin bi kız bul nelere katlanıyorsun onun için aklın almaz :P İşte o kızı buluncaya dek bu katlanılmaz. Zaten o kızda sigara içmeyecek:D Fede, sigarayı sevmesemde, sırf bu şarkıyı dinlerken, lan bir tane tüttürsem mi diye düşünüyorum bazen:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 şu geyiği çözemedim seneler boyu said: Git gözünün içine her baktığında eriyebildiğin bi kız bul google mıyım olm ben. alla alla.. aradım bulamadım.. kör olası çöpçüler! ha bi de kız arkadaşının lazer gözleri var ve ondan eriyor olabilirsin.. olasılıklar dahilinde düşünün.. 285bin de 1 ihtimal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 O seni bulucak dasaaa merak etme :D Her kör satıcının bi kör alıcıs vardır.. afsadasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 arabesk filmi olm o. körler sağırlar falan.. bi de kız google mı olm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 ha bu arada kızlar sigara içmesini oyladım bende asgjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 dasaaa said: arabesk filmi olm o. körler sağırlar falan.. bi de kız google mı olm? 2 insanın birbirini bulması illa arama sonucumu oluyor? birsürü olasılık var nan onun için :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 sigara içiyor diye babam nişanlısından ayrılmış. selam fede. sonradan sorun olacaksa baştan başlamayın. sonradan yok bırakmazsan ayrılırım falan saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 sigara için siz de :) karşılıklı tüttürün ne var yani.. öpüşmicek adam benle diye sigaramdan vazgeçemem valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar