Karasakal Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Abi ne iğrenç birşey yahu. kangren olmuş et parçasını yalamak gibi birşey. Acı, buruk bir zevksizlik anı:S Şimdikinden mümkün olduğunca erken ayrılmayı planlıyorum. Sigara içen kızlara hayır:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 öpüşmeyi kısa tut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Sigara içen adam zaten bi pis kokuyo yanına yaklaşılmıycak gibi oluyo eğer yeni içtiyse hele ki . İçmeyen birisi için işkence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 o zaman ya senin icin sigarayi birakcak bi hatun bul ya da öpüsme sigara icenlerle. sigara icen birine, icen birisiyle öpüsmek bu kadar yivrenc gelmez cünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 O olmuyor işte. Normal koşullar altında zevkli olması gereken bir eylem. Ama sigara berbat ediyor herşeyi. Demişti biri ama yaşayınca daha iyi farkediliyor... @vanille Ne bileyim, ben kendimi bildim bileli sigaradan tiksinirim, kokusu, dumanı filan. Birde sigara zaten dil ve ağız çevresindeki tad alma ve hassas sinir uçlarını köreltiyor, o yüzden sigara içen biri zaten birşey hissetmiyor, veya çok az hissediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Abi bazı kızlar var böle bildiğin leş gibi kokar, bazıları içtikten sonra hiç kokmaz. Artık neye göre değişiyor bilmiorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Abartma , mentollü bir sakıza bakar o kokunun gitmesi. Artı sigara içip sesi buğulu çıkan bir hatunla karşılaştın mı sen hiç? Örn. Sophia Bush gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 sigara+naneli sakız kokusu daha bi kötü lise 1deki özel ders hocam öldürüyodu beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Pırokşi said: Abartma , mentollü bir sakıza bakar o kokunun gitmesi. Artı sigara içip sesi buğulu çıkan bir hatunla karşılaştın mı sen hiç? Örn. Sophia Bush gibi. Öpüşmeden önce kıza sakız mı çiğneticem şimdi? Sesi buğulu çıkmasın abi içmesin yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Pırokşi said: Abartma , mentollü bir sakıza bakar o kokunun gitmesi. Artı sigara içip sesi buğulu çıkan bir hatunla karşılaştın mı sen hiç? Örn. Sophia Bush gibi. Sigara + sakız= iğrenç. hakikatten iğrenç... tad karışıyor daha da kötü oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 lise 1deki özel ders hocasıyla öpüşmek de ilginçmiş yani, melissa p. hesaaaaaaaaaabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 tadı demedim ki kokusu dedim gayet konuştukça geliyodu kokusu melissa p babandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Ahah. SÜper cevap:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 pogodi said: melissa p babandır adfsjkdfkjsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 kültablası yalamakla eşdeğer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 "nutella yerim" said: kültablası yalamakla eşdeğer İşte, tam olarak buydu, çok bilmiyordum, ama tecrübe ettim. Hakikatten öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 melissa p de ne dandik bi filmdi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 buyuk konusurdum asla sigara icen kızla cıkmam diye, çıktım, deneyimledim. sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Pırokşinin pc den girdim patiye farkında olmadan ondan msg atmısım.Sory moderasyon mazur görürsünüz umarım Abi simdi söyle bir durum var sonuçta her dakika öpüşmüyorsun kızla baktın öyle bir ortam gelmeye başlıyor yanında sakız taşı iki dakika çiğniyor numarası ile ona da uzat. Ha bi de şu var ilişkinin uzunluğuna göre açık açık söylersin yani çok büyük bir karın ağrısı değil bu. Artı çok çok kapalı ortamda içilmediği sürece sigara kokusu dert değil saçlarına üstüne başına aşırı derecede sinmediği sürece.Ya bi de bi önyargı var sanırım , koku algı reseptörleri burunda dilinizde değil french kiss yaparkende fazla nefes alabileceğinizi düşünmüyorum açıkcası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 doğru didin.kız içerken öpmeyin olsun bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 sigara icene nasil gelir bilmemde icmeyen icin kotu bisey ben biraktiriyorum sigarayi kiz arkadaslarima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 İçerken değil, sorun şu ki, içiyorsa helede normal içiciyse zaten sigara diline damağına sinmiş oluyor. Mentollü sakız filan daha berbat oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 pogodi said: melissa p babandır AHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Ya seviyorsan kızı dert edinmicen , ha ben öylesine takılıyorum diyorsan da yol ver gitsin. Bi tek sigara için bu kadar dert yapıyorsan hassas günlerinde senin bi tarafına zıctıgında nasıl dayanıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Öylesine diye başladım, kızda bana değer veriyor, benden fazla hatta. Fazla bağlandı kısa süre geçmesine rağmen. Vijdan denilen hadisem var, şimdi ben ona yaparsam, ilerde de biri bana yaparsa diye yol veremiyorum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar