Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 benim yerime çalışıp parasını bana vericeksen deal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 "roket adam" said: 2. 2.5 ortalama ile istanbul üniversitesi ingilizce işletmeye geçersen öm at, yemek ısmarlicam. selam, 2.5 ortalamam var demedim ben, başvurmak için gereken şartın en az 2.5 olduğunu söyledim. İngilizce işletmeyle alakam yok zaten. Türkçe iktisata geçeceğim, gönül ister ingilizcesine geçeyim hem şu anki okuduğum yer ingilizce ama pek mümkün değil gibi bişey dedim ben orda. Öm ile adresini at kitap göndereyim okuduğunu anlamana yardımcı olur muahX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 okulu hic uzatmadim hatta sinifim 34 kisiydi 33 u uzatti bir tek ben zamaninda bitirdim, simdi sorsalar 1 sene soyle uzatip azicik yasardim diyorum ha gerci su var mezun olan arkadaslarin kurdugu calistigi isle benim aramda daglar ovalar var ama bu okulu uzatmamamdan mi kaynaklandi derseniz yok derim, ama genel olarak herseyi zaman kaybetmeden yapmanin etkisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 bende zaman kaybetmeden yaptım mezun oldum master a başladım o biteken işe girdim ama öyle saçma bi gazla öyle alt seviyeden girdim ki işe. öyle işte. her zaman "hemen bişeyler yapmak" iyi sonuç doğurmayabilio. ve evet şimdiki aklım olsa 1 sene uzatırdım okulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 İş bulmak tamamen çevre ve şans işi. Çok nadir kişi sadece sahip olduğu özellikler sayesinde iş bulabilir artık ki o özellikler çoğu insanda olacak rekabet ettiği. Üni. uzatmamanın farklı yararları olabilir ama bunun iş ile alakası yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 okurken okulu sevmiyordum şimdi çalışıyorum çalışmayı sevmiyorum =( mesleğimi seviyorum ama erken kalk işe gel düzenli yaşa olayları bana göre değil sanırım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 olm. içimi karartmayın lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Fistan said: Deacon said: irin said: of tam bir atal öğrencisisin Deacon,allah seni! ahah. ataldayken bu aklım olsaydı şimdi çok daha iyi bir üniversitede olurdum :p karıştı hatlar dsfs. Adem Tolunay ? sıdıf. Seni küçük minik zeki şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 yav said: "roket adam" said: 2. 2.5 ortalama ile istanbul üniversitesi ingilizce işletmeye geçersen öm at, yemek ısmarlicam. selam, 2.5 ortalamam var demedim ben, başvurmak için gereken şartın en az 2.5 olduğunu söyledim. İngilizce işletmeyle alakam yok zaten. Türkçe iktisata geçeceğim, gönül ister ingilizcesine geçeyim hem şu anki okuduğum yer ingilizce ama pek mümkün değil gibi bişey dedim ben orda. Öm ile adresini at kitap göndereyim okuduğunu anlamana yardımcı olur muahX( Çok ukalasınız küçük bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 İnkar edemicem doğrusu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atsumichi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 la lanet olsun üniversiteye...az mı acı çekmedik okulu ayrı millet ayrı dert. bitti de kurdulduk şimdi de işsiz geziyoz ne mübarek bi memleket :D üniye girme hevesi olan arkadaşlara sölim öle kapağı attın gerisi kolay diyenlerin alayı top olsun :D girmesi kolay asıl bitirmesi zor! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asangel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 girmesi zor bitirmesi zor bitirince iş bulması zorrrr.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Ben üniversiteyi değil, hocalarını sevmiyorum. Bi tane sınavın make-up'ına girmem lazım. Sınav çizelgesinde sınavın tarihi yazmıyo. Öğrenci sayfamda da gözükmüyo ama notum hala belirsiz duruyo orda. Adama ulaşamıyorum. Öğrenci işleri desen bugün çalışmıyolardı herhalde. Yarın da ders seçimleri için randevu almam lazım ama belirsiz notla randevu da alamıyorum. Şimdi dediğimden çok bişey anlayan yoktur muhtemelen ama içimi döktüm rahatladım biraz. Nefret ediyorum hocalardan, hepsi sorumsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Peh. Türk ünileri değersiz, teorik ve işe yaramaz bilgi yığınlarıyla beyin tecavüzünden başka yaptıkları birşey yok. Hiçbir Türk ünisi (Boğaziçi gibi nadirattan 1-2 üni hariç) AB, ABD veya önemli bir dünya ülkesinde geçerliliğe sahip değil. O yüzden, okadar kasıp okusan bile, işine yarayacak tek şey, üni sırasında ne kadar kendini geliştirdiğinle alakalı, staj, tecrübe, iş vs. HJocalara gelince, mağara adamı ingilizcesiyle ders anlatıp, profesörlük aldığından beridir, 1 tane bile bilimsel makalesi olmayan,adamın nesi hoca? Ders notlarını okuya okuya ders anlatmak hocalıksa, bende gayet sağlam hoca olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 hangi üniversite o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar