Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

seni sevmiyorum üniversite

forçen

Öne çıkan mesajlar

"roket adam" said:

2. 2.5 ortalama ile istanbul üniversitesi ingilizce işletmeye geçersen öm at, yemek ısmarlicam.

selam,
2.5 ortalamam var demedim ben, başvurmak için gereken şartın en az 2.5 olduğunu söyledim.

İngilizce işletmeyle alakam yok zaten. Türkçe iktisata geçeceğim, gönül ister ingilizcesine geçeyim hem şu anki okuduğum yer ingilizce ama pek mümkün değil gibi bişey dedim ben orda.

Öm ile adresini at kitap göndereyim okuduğunu anlamana yardımcı olur muahX(
Sosyal ağlarda paylaş

okulu hic uzatmadim

hatta sinifim 34 kisiydi 33 u uzatti bir tek ben zamaninda bitirdim, simdi sorsalar 1 sene soyle uzatip azicik yasardim diyorum

ha gerci su var mezun olan arkadaslarin kurdugu calistigi isle benim aramda daglar ovalar var

ama bu okulu uzatmamamdan mi kaynaklandi derseniz yok derim, ama genel olarak herseyi zaman kaybetmeden yapmanin etkisi var
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

"roket adam" said:

2. 2.5 ortalama ile istanbul üniversitesi ingilizce işletmeye geçersen öm at, yemek ısmarlicam.

selam,
2.5 ortalamam var demedim ben, başvurmak için gereken şartın en az 2.5 olduğunu söyledim.

İngilizce işletmeyle alakam yok zaten. Türkçe iktisata geçeceğim, gönül ister ingilizcesine geçeyim hem şu anki okuduğum yer ingilizce ama pek mümkün değil gibi bişey dedim ben orda.

Öm ile adresini at kitap göndereyim okuduğunu anlamana yardımcı olur muahX(

Çok ukalasınız küçük bey.
Sosyal ağlarda paylaş

la lanet olsun üniversiteye...az mı acı çekmedik okulu ayrı millet ayrı dert. bitti de kurdulduk şimdi de işsiz geziyoz ne mübarek bi memleket :D

üniye girme hevesi olan arkadaşlara sölim öle kapağı attın gerisi kolay diyenlerin alayı top olsun :D girmesi kolay asıl bitirmesi zor! :D
Sosyal ağlarda paylaş

Ben üniversiteyi değil, hocalarını sevmiyorum. Bi tane sınavın make-up'ına girmem lazım. Sınav çizelgesinde sınavın tarihi yazmıyo. Öğrenci sayfamda da gözükmüyo ama notum hala belirsiz duruyo orda. Adama ulaşamıyorum. Öğrenci işleri desen bugün çalışmıyolardı herhalde. Yarın da ders seçimleri için randevu almam lazım ama belirsiz notla randevu da alamıyorum.
Şimdi dediğimden çok bişey anlayan yoktur muhtemelen ama içimi döktüm rahatladım biraz. Nefret ediyorum hocalardan, hepsi sorumsuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Peh.
Türk ünileri değersiz, teorik ve işe yaramaz bilgi yığınlarıyla beyin tecavüzünden başka yaptıkları birşey yok.
Hiçbir Türk ünisi (Boğaziçi gibi nadirattan 1-2 üni hariç) AB, ABD veya önemli bir dünya ülkesinde geçerliliğe sahip değil.

O yüzden, okadar kasıp okusan bile, işine yarayacak tek şey, üni sırasında ne kadar kendini geliştirdiğinle alakalı, staj, tecrübe, iş vs.

HJocalara gelince, mağara adamı ingilizcesiyle ders anlatıp, profesörlük aldığından beridir, 1 tane bile bilimsel makalesi olmayan,adamın nesi hoca? Ders notlarını okuya okuya ders anlatmak hocalıksa, bende gayet sağlam hoca olurum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...