razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 belli bir rep puanı gerekiyor onun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulgar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 yok aga ben resim mesim istemiomfazla girmiyom zaten saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Aket-Atum said: Ha evet dasaa bizde onu tartışıyorduk arkadaşla demin ben adam başı 150 kilo dedim, 3 ton etti sen bilirsin bu işleri mümkün ü 3 tonla bina çökertmek? :D inşaat mühendisi olarak söylüyorum standart bi döşeme metrekarede 1.5 ton dayanım sağlar rahat. 20 kişi 200 kilodan 4 ton eder çökertmeleri için 2 metrekarede durmaları lazım ki bu da hacimleri itibariyle üst üste çıkmadılarsa imkansız. bina dandikmişltir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 muteahit malzemeden calmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Vulgar said: yok aga ben resim mesim istemiomfazla girmiyom zaten saol ne o rep vermeyeceiz diyem i üzüldün küçük? HAHAHAHAHAHAHA tamam üzülme sana da reep veririz sen de resim koyarsın adının altına ama bedelini dfe isteriz biz öyle kolay kolay adam sevmeyiz rep değerlidir burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 cCc öenmlidir burada ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 googleda biritiş görl aradım. ulan hakkatten bi tane güzel çıkmadı. ne boktan memlekettir arkadaş. ama bi sividiş görl yazdım. şuurum kaydı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Vulgar said: bu daasaa mıdır nedır neden onda fotoraf var ben nasıl koycam fotorafı AREA MASTERS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ahuahua dur lan onu görmediydim.. iyiymiş o da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar