EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 "Şimdi gelelim ben bunları neden yazıyorum. Onun yerine edindiğim tecrübelerle hiç bu tür muhabbetlere girmeden ortamlara akarak daha gözünü tam açamamış bir sürü cıvırı götüremezmiyim." götürebilirmisin? :P ehea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 hmmm evet forumlarda disi cinsin koruyucusu oluverip isi yavsakliga vardiran sabiler oluyor bu bir sorun. ama biraz olumsuz bakiyorsun gibi genelde sanki.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 bu kadar mı yani unity ? koskoca unity, fedaykinin o uzunca yazısına sadece bu kadar mı cevap verebiliyor ? yakışmadı sana :P said: kadınlara karşı çok büyük zaafiyeti olan bir sürü erkek hatun kişi iki güzel laf edince hemen onun koruyucu meleği kesilip bu şekilde onu uyarmaya çalışan insanlara cephe alıyorlar burda yerden göğe kadar haklısın fedaykin :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 ahahahahahahah pop hahaheo. sen o yollari giderken ben donuyordum. fiseklemeye mi calisiyorsun. sen yaziyi maziyi birak da vatan hizmetine bak. ote yandan olumsuz bakis acisi ve duygusuzluk disinda yazida pek cok da acik yon yok. gerci kassam bulurum.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 kızdırmayın unity'i :horace:[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 said: unity100, 20 Temmuz 2004 21:43 tarihinde demiş ki: gerci kassam bulurum. yani ugraşmaya deymez mi diyosun ? Yoksa fedaykinle bu konuda tartışmaya girmeye cesaret edemem mi diyosun ? gaza gelmem ama istesem açık bulurum falan gibi laflar etmek kolay tabi buyur bul açıgı[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 açık bulmak da ne demek öyle ya. Herkes hata yapar. hata yapmamış insan hiç birşey yapmamıştır.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 yayın aralarına reklam gibi girmeyelim lütfen :) arkadaşı gaza getirmeye ugraşıyorum[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 bunu anladığım için ben de ortamı biraz dindirip alt yazı geçiyom. *! görüntü kalitesi bozulur*[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 eheheh lol iyi be :-)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 yok abi olmuyor böyle sitenin hitleri düşmüş emir büyük yerden(kedi) forumda fedaykin vs unity tartışmaları çıkartın hit artsın dedi boynumuz kıldan ince :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 lol pop :) lol pop demek de lolipop demeye benzedi :P[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 pop "rocco the şok şeker" eye[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. [Bu mesaj Popeye tarafından 20 Temmuz 2004 23:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar