BaaL Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 rogue ya da warrior olsun. lvl80 olsun. horde olsun. epic flying mount olsun. çok parası olmasın. çok itemi olmasın. ucuz olsun. yanağında bir beni mutlaka olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 AHAHAH imzanı öyle böyle değil feci çalıcam haberin olsun:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 satim sana 80 rogue umu.. undead dunemaul daydi sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 ver bakiyim bi armory şeysi. çok kasmışındır sen onu fazla gelir bana gibi sanki ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 zamaninda iidi dur sana pm le direk oyun sifresini veriim oyun kapali oldugundan aylardir armory olmamis ok? 7 gun de actim senin icin gir takil kafana gore.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 BaaL said: rogue ya da warrior olsun. lvl80 olsun. horde olsun. epic flying mount olsun. çok parası olmasın. çok itemi olmasın. ucuz olsun. yanağında bir beni mutlaka olsun. çok esmer olmasın, çukulata tenli olsun yakışıklı olsun. kaşlı gözlü döşü kıllı 35-45 yaş üstü olmasın beyaz saçlı istemiyorum. ha 45 yaş üstü olur ama dinamik olur ozaman tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 evi olsun chopperı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Helcaraxe said: esmer yakışıklı kaşlı gözlü döşü kıllı dinamik me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar