Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 -_- Ben onu dworgian'a dedim. Takıma falan gerek yok, barracks'tan screen shot al koy, dünya alem görsün ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ha ille benim de klanım var, KAPIŞALIM diyorsan tamam. seviyeli oyuncu ciddi oyuncu mukaddes oyuncu duz oyuncu rutin oyuncu falan şeklinde oynayabiliriz. Lamer oyuncu ve Kaleci oyuncu da aramıza katıldılar bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Devokai said: atarız bi ara bi oyun o zaman görmüş oluruz low class neye deniyor. 3v3? Oha iddialara bak tamam. Sonra ağzımıza yüzümüze aldık demek yok ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ismayil Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 kime veriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Alexi_Septimus said: Lamer oyuncu ve Kaleci oyuncu da aramıza katıldılar bu arada. o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Gardaaş, BC2de faaliyetiniz olacağ mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ismayil Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 lan bu benim tahmin ettigim Vargath mi yoksa ismayil ucanpehlivan'im olm ben. gfdgfdgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Vay bizim ismayil, nassın gardaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ismayil Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 iyidir hafiz nasil olsun ya. oyun oynuyorum hala iste. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Ben de bi gaz oyunu aldım, bi iki carcör de ben boşaltayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ismayil Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ben steam'den alsam mi diyorum hala. of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Vargath said: Gardaaş, BC2de faaliyetiniz olacağ mı? Olacak, oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Terbiyesiz oyuncu slotunuz boşsa beni de aranıza katıverin gardaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 kedili oyuncu yarım saate akıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Reyis olarak atar yapabilirim bc2 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 köylü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ilacli oyuncu yeriniz varsa girebilir miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dronevil Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 oyunu olmayan fakir oyuncuya yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 oyuncu klanı yaşıyonuz mu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Yaşıyoruz da bölündük şimdilik mw2 ve bc2 arasında. Tatile falan çıkıcaz dönüşte bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ben bilge adamda kursa başladım "ölü oyuncu" denebilir kısaca iş + kurs + tez = gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 yatirim yaptik sana kursa gonderdik. gorgusuzluk ve kufurbazlik egitimini bitirip, sectigin konudaki tezini bitirdikten sonra artik tam anlamiyla oyuncu olabilirsin. basarilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 dksadlşksadsa heklicem olm seni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 oke bakam tatil yapıp gelin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar