Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 pro oyuncu eksik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 o diilde 1) beni kabul etmemişler 2) etseler de "beceriksiz oyuncu" uzun gelio oyun kabul etmio "lamer oyuncu" olarak takılıorum ben sanki klandaymışım gibi hehe =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Esh said: pro oyuncu eksik ben pro oyuncuyum da, vaktimi low class klanlarda harcamam. heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 /reserved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Xaenin said: KARI OYUNCU. AHAAHAHHAAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 herkes nikine uygun role play yapsin bari asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 e ben lamerım zaten tube akimbo 1887 camping tac ins camp herşey var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 catlikethief benide ekleyn =D istanbula gelcem haftaya kedili oyuncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 kedi gibi hırsız olan oyuncu sığsa, çok şık olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 kedisevici oyuncu da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 kedigil oyuncu? kedimsi oyuncu kedil oyuncu kedicik oyuncu kedili oyuncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Devokai said: Esh said: pro oyuncu eksik ben pro oyuncuyum da, vaktimi low class klanlarda harcamam. heh En sevdiğim boş laflar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Devokai said: Esh said: pro oyuncu eksik ben pro oyuncuyum da, vaktimi low class klanlarda harcamam. heh Bir oyunumuza gelip pro oyuncuları görmenizi isterim doğrusu. Ayrıca 'ANAN LOW CLASS' diyerek klanımızın kalitesini de ortaya koymak gerekli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 BEN BAY BALON KAFA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Ortalama bir klanız gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 miaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ben kirmizi, tek bar pinge ragmen adam aliyorum arkadas. O yuzden artik adim talihsiz oyuncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 yeni insanları yazalım hemen; duz oyuncu rutin oyuncu üzgün oyuncu/tedirgin oyuncu/talihsiz oyuncu karı oyuncu/hanımefendi oyuncu düşünceli oyuncu yetersiz oyuncu mukaddes oyuncu mustahak oyuncu ciddi oyuncu seviyeli oyuncu pipi(li) oyuncu* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 atarız bi ara bi oyun o zaman görmüş oluruz low class neye deniyor. 3v3? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 o diilde beni inatla redediosunuz onu anlamadım. hainler =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 gel oynayalım bakalım canım. kim reddetti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Hadi oynayalım ben derse gitmeden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 e abi ilk sayfalarda dedim "lamer oyuncu" olcam ekleyin die, ama işte ühü =/ :D yarın akşam akarım oyuna =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 akalım gecelere sabahlar olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Alexi_Septimus said: gel oynayalım bakalım canım. kim reddetti? hayır dediğim şu, takımınızı çıkarın, belli bir günde giricem işte. hazır olsun şimdiden, kaos çıkarttırmayın orda son anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar