Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Bilhassa MW2'de aktif olan klanımız exclusive bir klan olup, en az haftada bir toplaşıp Istanbul'un gözde mekanlarında eğlenmeyi görev bilmektedir. Neredeyse her gece oynanıyor. Kimin kim olduğunu yazmadan üyeleri sıralıyorum; düşünceli oyuncu yetersiz oyuncu mukaddes oyuncu mustahak oyuncu ciddi oyuncu seviyeli oyuncu pipi oyuncu Yeterince ayrıcalıklı bir zat-ı muhterem iseniz sizi aramıza almaktan kıvanç duyacağızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 issiz oyuncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 mustahak oyuncu: hatta 1 saat sonra öttür kaldır ben sesi açık bırakayım sonuna kadar açıcam hatta seviyeli oyuncu: cvgfh mustahak oyuncu: oynarız 1 saat sonra giderim askerlik şubesine, beyin olarakta hazır olurm silah vs. seviyeli oyuncu: ciddi misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 yetersiz oyuncu nun ben olması lazımdı halbusi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 seviyeli oyuncu sabah basliyo oyun mesaisine, cok iddiali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 benide sayın be "beceriksiz oyuncu" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 düz oyuncu olarak katilmak isterim. cv'im ilisiktedir. arziniza. saygilar. imza düzadam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 ahahah dün bi serverda seviyeli oyuncu iyi küfür etmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Ahahahah evet baya sinirlendi sotelenme olayına o mapte. Ben de mukaddes oyuncu olarak 18-0 yaptım çok iyiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Dün klanımızın seviyesiz kitlesine düz oyuncu olarak sereglin de katıldı, ama kendisi henüz bizim gibi değil, en kısa zamanda onu da çok pis bir adam haline getirmeyi planlıyoruz. FAK YUUU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Azmo arkadaşımız düşünceli oyuncu değil artık. tedirgin oyuncu oldu sdfkjhsdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Ben de mi gelsem. Ne yapsam. Gelsem mi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Belirli bir yetebiliteye sahip ol gel bebeğim. Ayrıcalıklı bir insan olduğun şüphe götürmez, biraz da skillz koyarsak yanına, sen de bir oyuncu olabilirsin. Bu arada türk oyuncuların genelinde klanımız "HAKÇİ" olarak mimlenmiştir arkadaşlar, bunlara boyun eğmeden yolumuza devam ediyoruz. Türk milleti çok iyi oyunculara hileci dediği için aldırış göstermiyoruz, şanımız böyle yürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Ben ne oyuncu olacağım? Ben de ben de askjdnasf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 KARI OYUNCU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 tf2ci var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 NEEDADISPENSERHERE NEEDADISPENSERHERE NEEDADISPENSERHERE NEEDADISPENSERHERE NEEDADISPENSERHERE NEEDADISPENSERHERE NEEDADISPENSERHERE NEEDADISPENSERHERE NEEDADISPENSERHERE NEEDADISPENSERHERE NEEDADISPENSERHERE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Küfür edemedim klandan atıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 tf2 de oynariz yeter ki ekip olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ben akşamları pek zaman bulamıorum artık, bulsaydım mükemmelomgwtf oyuncu olarak katılmak isterdim.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 yunusemre türk müsün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 dimuri dimuri dimuri dimuri dimuri dimuri dimuri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 aranizda para toplayip bana oyunu alin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 burdan COMMANDER'a saygi durusu.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Xaenin said: yunusemre türk müsün? oha! hayır tabikide saçmalama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar