xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Pvm1FwUamLo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 fakılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 yapma ya. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=i-4WSy4TUck&feature=player_embedded#at=13 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 diehard da giyiyo olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Beyt said: http://www.youtube.com/watch?v=i-4WSy4TUck&feature=player_embedded#at=13 ahahaha olm ne biçimsiz o ya ? :Ddsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 gerçi bi de puşi olayı gelmiş tr ye. demek ki moda döngüsü çok ilginç. 3 yıl önce ingilterede görmüştüm puşi olayını milyonlarca sattılar sonra tr ye geldim yoktu döndüm bi daa geldim aha geçen kış bi baktım puşi modası. rusyaya geldim puşi buraya yeni gelmiş. olm moda işinde bok gibi para var. döngü güzel döngü. pere pere! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Abi puşi olayı moda falan değil ya olmamalı ne iğrenç birşeydir o puşi. Hani isteyen istediği gibi giyinsinde gerçekten çok iğrenç birşey puşi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 çok iyiymiş.. ugg ancak bi neanderthal'e çekici gelebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Beyt said: Abi puşi olayı moda falan değil ya olmamalı ne iğrenç birşeydir o puşi. Hani isteyen istediği gibi giyinsinde gerçekten çok iğrenç birşey puşi ingilterede arab bilmemne diye geçiyodu. ingilizlerde ztn bu arap şeylerini çok severler. bi bakmışım trdede moda olmuş rusyadada yavaş yavaş moda olma durumunda. yani uzun lafın kısası bende sevmiorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 kızın gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 sağa dönsem ugg, sola dönsem ugg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 iyiki ugg almamıssın fuck ugg:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar