Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 windows/system32 klasörünün altında bridge.dll diye bir dosyanın trojan olduğuna kanaat getirdi pc-cillin 2002, ne var ki bu dosya kullanımda diye silemedi. bu meret herneyse kendini startup'a eklemiş, (bu arada msconfig'den erişilen startup programları arasında iki tane boşluk da var, ne isim var ne dizin, hiçbişi yazmıyor, her ne iseler onların da tickini kaldırdım) oradan kaldırdım. bu arada explorer, p2p filan ne varsa kapadım, bu dosya da kayboldu resmen gözümün önünde.. virüs müdür bu yoksa pc-cillin mi manyadı? virüs ise nasıl hakkından gelirim? ulan adsl bağladık bir günde iki trojan girdi yuh be..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 adaware kullanıodum ben silmisti o onu .. her startupta soruodu nerde bridge.dll bakiim diye .. sonra boncrusher soluoobu buralarda spysweeper cektim onu yukledikten sonra sormamaya basladı .. tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 neyse pc-cillin kafese koyup eline de bir muz verdi.. :) neyse real-time scan ve firewall'u açık tutayım bari bundan gayri..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… huun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 acilis disketi hazirla . pc-cilin norton her neyse onlarla bir kurtarma diski hazirla . oyle temizlersin. obur turlu kullanimda tabii serefsiz virusler eheh cakallik yapiyorlar .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 aynısı banada girmişti bridge.dll yi sil belt.exelerin hepsini sil templeri falan boşalt tabe bunları güvenli kipte yap msconfigten bridge.dll ve rundll leri kaldır bende pc cillin 2002 sini kullanıyorum dediklerini harfiyen yaşadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech Donanım & Yazılım çalışırken silinemeyen, çalışmazken kaybolan virüs? × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 adaware kullanıodum ben silmisti o onu .. her startupta soruodu nerde bridge.dll bakiim diye .. sonra boncrusher soluoobu buralarda spysweeper cektim onu yukledikten sonra sormamaya basladı .. tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 neyse pc-cillin kafese koyup eline de bir muz verdi.. :) neyse real-time scan ve firewall'u açık tutayım bari bundan gayri..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… huun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 acilis disketi hazirla . pc-cilin norton her neyse onlarla bir kurtarma diski hazirla . oyle temizlersin. obur turlu kullanimda tabii serefsiz virusler eheh cakallik yapiyorlar .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 aynısı banada girmişti bridge.dll yi sil belt.exelerin hepsini sil templeri falan boşalt tabe bunları güvenli kipte yap msconfigten bridge.dll ve rundll leri kaldır bende pc cillin 2002 sini kullanıyorum dediklerini harfiyen yaşadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech Donanım & Yazılım çalışırken silinemeyen, çalışmazken kaybolan virüs? × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
huun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 acilis disketi hazirla . pc-cilin norton her neyse onlarla bir kurtarma diski hazirla . oyle temizlersin. obur turlu kullanimda tabii serefsiz virusler eheh cakallik yapiyorlar .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 aynısı banada girmişti bridge.dll yi sil belt.exelerin hepsini sil templeri falan boşalt tabe bunları güvenli kipte yap msconfigten bridge.dll ve rundll leri kaldır bende pc cillin 2002 sini kullanıyorum dediklerini harfiyen yaşadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar