Chastise Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Orphaned Land ve Anathema çıkarıldı listeden. Orphaned Land'in çıkarılması da malum sebeptendir. Bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 offf hayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 kim çıkçak acaba çok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Ete Kurttekin eklendi. 2. gün headliner'ı belli değil. 20 gün kala bi de. Süper organizasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 ORPHANED LAND NEDEN ÇIKARILDI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 orphaned land israil sorunundan dolayı mı cıkarılmıs lol adamlar bizden daha fena savunuyo free gaza olayını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 aa doğru ondandır, of ya orphaned land'e çok sevinmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 of -__- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Ya şaka gibi gerçekten Orphaned Land'in çıkarılması haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Gayet mantıklı bişey. Bizim insanımızın aklı kapalı böyle konularda. İndirelim aşağı derler başka bişey demezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Orphaned Land'de müslüman eleman yok muydu? yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Müslüman elemanları olduğunu zannetmiyorum. Gruba da daha önceden söylenen bişey olduğunu sanmıyorum. Çünkü haber açıklanmadan 1 saat önce falan facebook profillerinde hala bu konserle ilgili birşeyler yazıyordu. "Orphaned Land @ Sonisphere Istanbul for peace" tarzında. Bu duruma ek olarak Anathema'nın artık Türkiye'nin backup grubu olduğu da kanıtlanmış oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 biri çıkıp DEVILDRIVER falan diye bağırıp kaçsa. apartmanı kırsam keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 abi şu konsere metallica,rammstein için gidiyorum diğerleri umrumda değil ya ne kadar rahatım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 STONE SOUR + rammstein benimde. ilk gün gidicem bitek. temiz mis gibi. hatta büyük ihtimal band hostingde olucam. corey taylor!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Vingthor said: STONE SOUR + rammstein benimde. ilk gün gidicem bitek. temiz mis gibi. hatta büyük ihtimal band hostingde olucam. corey taylor!! oo aynı kafadan biri :D sahne önü aldırttı kız arkm ama bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 eser kız arkadaşına beni sahaiçini vereyim beni yanına al ha? olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Friedman said: Gayet mantıklı bişey. Bizim insanımızın aklı kapalı böyle konularda. İndirelim aşağı derler başka bişey demezler Bence konsere gideceklerden çok medyanın ve bazı tarafların tepkilerinden çekinerek almıştır bu kararı organizatörler. Şöyle bir haber gayet yapılabilir: said: İSRAİL'Lİ GRUBUN ŞARKILARIYLA RİTÜEL YAPTILAR Daha önce Güngören'de cesetler parçalanırken kendilerinden geçip satanizme özgü ritüeller yapan bu laikler, ateistler, agnostik ve aczimendiler; bu sefer de Yahudi grubun müziğiyle coştular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 su olayın içine bari siyaset sokulmasın,yeter lan. ne acayip bir ülkede yaşıyormuşuz be arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=PsL8Q2KO_vg sene 91 . bizde 2010 böyle şeyler yeni yeni oluyo daha. Lan ne geri milletiz anasını satiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Kin said: Friedman said: Gayet mantıklı bişey. Bizim insanımızın aklı kapalı böyle konularda. İndirelim aşağı derler başka bişey demezler Bence konsere gideceklerden çok medyanın ve bazı tarafların tepkilerinden çekinerek almıştır bu kararı organizatörler. Şöyle bir haber gayet yapılabilir: said: İSRAİL'Lİ GRUBUN ŞARKILARIYLA RİTÜEL YAPTILAR Daha önce Güngören'de cesetler parçalanırken kendilerinden geçip satanizme özgü ritüeller yapan bu laikler, ateistler, agnostik ve aczimendiler; bu sefer de Yahudi grubun müziğiyle coştular. adam haklı aslında ben de üzülmüştüm hay tüküreyim adamların ne ilgisi var barışseverler vs. vs duygusal bi şekilde mırın kırın etmiştim de işte bu işler öyle olmuyor ne yazık ki :/ medyası şusu busu cart curt bir işletmenin almaması gereken bir risk neticede alternatif maliyetler gözetilirse =Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 moscow konserinin yarısı bile olamayız efsane bi konser o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 ya bu türklerin konser yapinca oha ne organize diyorlar ya beni deli ediyorlar. Yok neymis Rock N coke cart curt. Babacim siz Rock am Ring gördünüz mü. 85000 kisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 soni'de de 50bin kişi olcaz işte noluyo fazla kişi olunca, iğrenç bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 sansin artiyor yuksek sayida katilimda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar