Czentovic Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 tabi sende haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Yok abi estafurullah zaten insan keyifleri için para kazanmalı hakkın o :) . Askerlik varmı ilerde yaş kaç . Ne alakaysa sorum da sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 var askerlik yaş 25 oldu be bilae ^^ bu sene askerlikte var bakalım. ne olcak gerçi yurt dışına gidebilirim isviçreye filan annemin yanına o zaman tüm varlığım kardeşime kalıyor. O yüzden gözüm arkada kalmadan alıyorum ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 taşınmak berbat bişey . uğraş dur bir sürü ıvır zıvır. bi de bende bağlanma hastalığı var sanırım =( bir yere alıştım mı kopamıyorum kolay kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Taşınmak yeni bir macera gibi be . Her asansör farklı bir sevgiliye açılan kapı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 son 5 sene de 5 ev olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 5 senede bakalım yazmadıklarımda var : arnavutköyden beylikdüzü, beylikdüzünden arnavütköy, arnavütkeyden bebek, bebekten bursa, bursadan bebek geri, bebek ten ulus, ulustan taksim, taksimden tekrar ulus, ulustan beşiktaş. çopk taşınmışım lan. bunların çoğu tek başıma ve aileyle karışık tabi. aile genelde sabit durdu ben çok taşındım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar