Theridone Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 mahalleden fatoş gibi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 fatoş matış, bence bir bengisudan bir melissadan güzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 ha tabi ellen benden güzel olamz o ayrı.. en büyük hedefim ahmet.. ahmetten daha güzel olacaım ben çamur maskesine başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 yahu sokakta adriana lima dolu desem tamam da.ellen page abi.yapmayın etmeyin :) makyaj falan yalan. bu kıza makyaj yap çirkin doğal bırak çirkin masumluguna bişi demem.iç güzelliğe önem veren sevebilir.ama güzel deil çekici de değil.öyle bi kız işte evet suan cıksam burda yürüsem görceğim ilk 10 kadından 6 sı bundan güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Abi işte sana çekici gelenle bana çekici gelen bir değil demek ki. Yani bu iri göğüsü çekici bulmakla itici bulmak arasındaki fark gibi. Birisi oh ne güzel göğüsleri var derken diğeri iğrenç lan bu ne der "güzel değil" der geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 senin o gördüklerinin çoğu yalan.. hani "bak abi bu güzel" diye getir 6 tanesini sana göstereceğim püf noktalarıdnan sonr kesin 3 tanesi gözünde soğuyacak.. ne postişi bırakacağüım ne çiçek bozuğusuratlarını ama kalan 3 tanesi güelzolaiblir evet cadede her 10 kısdan 3 ü doğal güzel çıkaibliyor.. ama 4. ı ıh olmuyor olamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 ya gogus falan ayrı mesele.beğenip beğenmemekte ayrı.sen bu kızı beğenebilirsin.ama onun çirkin oldugu gerçekğini deiştirmez.adrianayı beğenmiyen var.kadın çirkin mi.yok fazla bile güzel. ayrıca gögüsle kişiyi bir tutmak efsaneymiş.biri güzelse fakat gögüsleri tarzın değilse gögüslerini beğenmezsin sadece :).kız yinede güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Red said: yahu sokakta adriana lima dolu desem tamam da.ellen page abi.yapmayın etmeyin :) makyaj falan yalan. bu kıza makyaj yap çirkin doğal bırak çirkin masumluguna bişi demem.iç güzelliğe önem veren sevebilir.ama güzel deil çekici de değil.öyle bi kız işte evet suan cıksam burda yürüsem görceğim ilk 10 kadından 6 sı bundan güzeldir +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 BabacumMostors said: ne postişi bırakacağüım ne çiçek bozuğusuratlarını hahah bu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 BabacumMostors said: ama kalan 3 tanesi güelzolaiblir evet cadede her 10 kısdan 3 ü doğal güzel çıkaibliyor.. ama 4. ı ıh olmuyor olamıyor karı-metre taktım aynen böyle çıktı, süper tespit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 red devreler yandi heralde ne diyon abi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Güzellik tamamen göreceli bir kavram abi sen bunu anlamamışsın ki. Bana göre süt sana göre çikolata yani =D çirkin olduğu gerçeği yoktur, senin çirkin bulduğun gerçeği vardır bi de az vodka vardır tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 abi gögüs sevmekle kişinin güzelliği ne alaka ahahah.ben ellen page komple güzel değil diyorum.adam bana gogsunu beğenmezsin diğeri beğenir diyo.gögüs göreceli olabilir.büyük seversin kucuk seversin.ama kız güzel değil bariz.ben çilli ve masum dersen kız tam senlik.ama ben tarafsız bakıyorum.güzel değil :) ellen page güzel değil.beğenilebilir tabi.herkesin alıcısı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 arkadaşlar kadın dünyası çok acaip, gizli topukludan tut şapkaya tutturulmuş postişlere kadar giden bir süreç var.. hani sıva yapar gibi bazı makyaj malzemeleri var en kötü yüz kusurunu kapatıyor bir de doğal görünüm veriyor aklın çıkar, volfied said: abi bir kızın güzel olup olmadığınıanlamak için illaki kafasından aşşağıya bir kova su dökmek lazım başka türlü olmuyor gibi bir şey söylemişti aklımda kalanı bu bu arada caddede göreceğiniz her 10 hatundan 8 inin bacakları parantez ve buna rağmen tayt giyiyorlaar ya.. altına ugg hani zevksizlikleri apayrı bir mesele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Red said: vallahi benim bütün sevgililierm bundan daha güzeldi :) tartışmayın abi adamla boşuna ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 yapma baba-cum :( yabma :( yaßma yha :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 ugg hakkaten çok mal bişi.yakışanı var da herekste oldugundan tadımız kaçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 nileppezdel said: Ama bu kızdan daha tatlısı yok. Yirim! Her gün caddedeyim ama daha bu kadar tatlı bu kadar masum görünenini görmedm. Hard Candy de bambaşka bir film :D abi filmin 1 saatten fazlasını apış aramı tutarak izledim ya:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Red said: abi gögüs sevmekle kişinin güzelliği ne alaka ahahah.ben ellen page komple güzel değil diyorum.adam bana gogsunu beğenmezsin diğeri beğenir diyo.gögüs göreceli olabilir.büyük seversin kucuk seversin.ama kız güzel değil bariz.ben çilli ve masum dersen kız tam senlik.ama ben tarafsız bakıyorum.güzel değil :) ellen page güzel değil.beğenilebilir tabi.herkesin alıcısı vardır aga diyorum ki büyük göğüse sen güzel dersin ben çirkin derim mesela. Onun gibi kadının bütün olarak güzelliği de kişiden kişiye değişir. Mutlak doğru yoktur. Bu kadının çirkin olduğu gerçeği değişmez demek küstahlıktır, benim beğenime hakarettir vs. vs. Yani kişiden kişiye değişen bişey konusunda sen yanlışsın benimki kesin doğru diyemezsin. İnanmoyorsan da saygo doy!11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 hepinizin kriterlerine uyan biri var ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 http://www.populernet.com/resimler/unluler/adriana_lima.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 beğenemezsin demiyorum.kız cesette demiyorum.sen masum seviyorsun ondan böyle diyosun.ama bi kadınsı özelliği yok gibi kızın.düz fabrika cıkıslı kız abi.extra bi özellik katmamış.nebilim göz kaş bakış göt bacak :) düz işte.yalının sakalsızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Kadınsılık seksilikle eş değerdir zaten abi. Seksi olmayan hiç bir kadını güzel bulmuyor olabilirsin. Ama bu konularda mutlak gerçek yoktur onu diyorum ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 adriananın gögüsleri büyük.tarzım değil dedin beğenmedin mesela ama adrina lima güzel değil mi yani ahaha bazı şeylerde mutlak gerçek var abi yıldız tilbe güzel mi ?.şimdi sen bana ama yıldız tilbenin yanagında kıllı et beni var.ben seviyorum diyip savunursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 olum amma tartistiniz lan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar