PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 windows 7 64bit kullanıyorum ancak bi türlü nat'ı yeşil yapmayı beceremedim. modemde sorun yok port açık. xp kuruluyken düzgün çalışıyordu. ama 7'de inatla kırmızı olmayı sürdürüyor. ha bi de bi hack vardı bi şilerin sayısını arttıran, 7'de oluyor mu o? help. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 portu değiştirince saçma biçimde düzeldi. ikinci sorum devam ediyor hala, bi de bulamadım o olayı ya adını unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 tcp/ip max half open patch ini diyosun. 7 de max half open a sınır yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 he tamam o zaman teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar